Рони Джеймс Дио обяви България за свой дом на рок феста в Каварна


Рони Джеймс Дио обяви България за свой дом на рок феста в Каварна

6726

"Здравей, България! Аз обичам тази страна! Тя е мой дом!" - с тези думи вокалът на Хевън Енд Хел - Рони Джеймс Дио, започна концерта снощи на стадиона в Каварна, където тези дни тече "Калиакра рок фест".

Около 6000 души присъстваха на грандиозното шоу на групата, която всъщност е Блек Сабат в периода ѝ с Дио вместо Ози Озбърн като вокалист. Поради внезапния дъжд, изсипал се в по-ранните часове на деня, подготовката на сцената се забави и цялата програма на първите концерти от "Калиакра рок фест" се измести в по-късен час.

Първи на сцената излязоха ветераните от родната прогресив група Соларис. След тях само с три парчета се записаха с участие и добре познатите ни Б.Т.Р. Малко преди 22.00 ч. на сцената изгряха и Хевън Енд Хел. С класически парчета като "Mob Rules", "The Sign Of The Southern Cross", "Die Young", "Children Of The Sea", "Heaven And Hell" и "Neon Knights" те опияниха феновете си, събрали се в Каварна.

Тъй като все пак заваля за малко и по време на концерта,[B] Дио[/B] се извини за дъжда, като каза, че били поръчали сняг... Тази вечер "[B]Калиакра рок фест[/B]" продължава с концерт на [B]Моторхед[/B].

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички