Хевън Енд Хел отменят летните си концерти, без тях на Sofia Rocks


Хевън Енд Хел отменят летните си концерти, без тях на Sofia Rocks

5895

Хевън Енд Хел (Heaven & Hell) отменят всичките си летни ангажименти.

Бандата съобщи, че се налага да отмени всичките си дати в Европа, планирани за лятото, включително и участията си на фестивала "Sonisphere" в Швейцария, Чехия, България, Румъния и Турция.

Тъжната причина за това е заболяването на вокала Рони Джеймс Дио (Ronnie James Dio). Както "MySound.bg" нееднократно писа, той рак на стомаха и в момента не се чувства достатъчно добре, за да тръгне на турне.

Рокаджиите официално допълниха още, че се надяват всички да подходят с разбиране. „Искаме да благодарим на феновете и колегите от индустрията за неспиращата им подкрепа”, казват те.

Гигът на Хевън Енд Хел трябваше да е част от първия ден на първия фестивал "Sofia Rocks powered by Sonisphere" у нас. Петър Петров от "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни" коментира новината така: „Разбираме напълно ситуацията и сме изключително загрижени за здравето на този наистина легендарен музикант. Той е икона в музикалния бизнес, но и човек в крайна сметка. Здравето е най-важното нещо в този момент. Желаем му го от все сърце! Що се отнася до афиша на събитието – започваме да търсим нова група, която да замести освободената позиция за първия ден. Феновете не бива да се съмняват, че ще получат само най-доброто и в двата дни на фестивала! Съвсем скоро ще научите повече за това кой артист/ банда ще дойдат у нас.”

"Sofia Rocks powered by Sonisphere" ще се състои на Националния стадион "Васил Левски" на 22 и 23 юни.

Билети: в мрежата на Еventim, включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет".

Онлайн билети: на www.eventim.bg 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички