Камен Воденичаров пее хитове и нови парчета със специален бенд


Камен Воденичаров пее хитове и нови парчета със специален бенд

7265

Камен Воденичаров ще представи най-новите си песни и част от любимите стари мелодии заедно с Жоро Матев бенд в "Sofia Live Club" от 19.30 часа довечера.

Те ще ни върнат ни върнат назад във времето, когато музиката беше всичко, а танците - всеобщо всекидневие, обещават организаторите.

В проекта участват Георги Красимиров - Герасим, композитор на някои от най-популярните песни на Камен - “Ала нямаш мен”, ”Не съм избягал ”, ”Две мечти” и автор на новата мелодия - “Вяра, Надежда и Любов” по текст Иво Тицин.

Другата нова композиция - “Тихо е”,  е авторска песен на Момчил Колев по текст на Дони. Така чрез изпълнението на Камен Дони и Момчил отново реализират свое съвместно парче, което със сигурност ще зарадва техните фенове.

Динамичният летен хит "Има игра" е дело на Росен Стоев (aka Rossko), един от двамата създадели и екс-продуцент на прекрасния денс проект Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project), благодарение на който Камен реализира песните "Ела, изгрей" и "Без кофеин". Парчето е в модерно денс звучене, типично за музиката на Роско.

Едни от най-добрите съвременни български музиканти от Жоро Матев бенд Жоро Матев (китари и вокал),Чавдар Павлов (бас китара и вокал), Лазар Бенов (ударни), Станислав Лазаров (тромпет, перкусии и вокал) и певицата Русина Катърджиева представят новите аранжименти и акустичното звучене на проекта. На клавира е самият Георги Красимиров Герасим.

След създаването на актьорски и музикални формации, медийни проекти и телевизионни предавания, както и продуцирането на множество музикални награди, участието в концерти и турнета, това е първият самостоятелен концерт на Камен Воденичаров.

След неговата изява щафетата поемат момчетата от High Time и купонът продължава до ранни зори, защото лятото започна, а с него и нощните фиести.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички