Дядо Ози Озбърн отново на върха!


Дядо Ози Озбърн отново на върха!

5195

"Scream", първият албум на Ози Озбърн (Ozzy Osbourne) от три години насам и десети поред в богатата дискография на Принца на мрака, се нареди в Топ 10 на класациите в седем държави.

Проектът държи първа позиция по продажби в съседна Гърция, а в Щатите, Япония и Канада е на четвърто място. В Норвегия е #5, Финландия #3, а в Германия е #7. В Англия, откъдето е родом фронтменът на Блек Сабат (Black Sabbath), албумът е на 12-о място.

Първият сингъл от албума - “Let Me Hear You Scream”, не слиза от челната позиция в рок класациите вече пета седмица. Дългоочакваната продукция се появи и в България на 22 юни чрез "Virginia Records/ Sony Music Entertainment.

Непосредствено преди премиерата на "Scream" рок иконата се срещна с фенове в музикален магазин в Лос Анджелис. Първите 600, закупили копие от албума, спечелиха и безплатен билет за концерта на Ози в легендарната зала "House Оf Blues" същата вечер. Вокалистът и групата му, в която са новият китарист Гас Джи (Gus G.), басистът Blasko, Tommy Clufetos на барабаните и клавиристът Adam Wakeman, направиха страхотно шоу и представиха както новия материал, така и много класики с марката на вокалиста.

Мултиплатитненият носител на "Грами" ("Grammy") - Ози, записва по-голямата част от "Scream" в домашното си студио "The Bunker" в Лос Анджелис.

Албумът е създаден и продуциран от самия Озбърн с помощта на Кевин Чурко, отговорен за предишния албум на Татенцето Ози - "Black Rain" (2007).

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички