Искрен Пецов и Галена Димова разпускат заедно


Искрен Пецов и Галена Димова разпускат заедно

8616

Искрен Пецов и "Мис България" - Галена Димова, се подготвят за снимките на новия клип на певеца към парчето "Напомня ми нещо".

То е по музика и текст на изпълнителя. Двамата купонджии се развихриха на модно шоу наскоро, като демонстрираха отлични отношения и на сцената, и в живота. Всъщност те са стари семейни приятели и често се събират заедно с половинките си, а децата им – Виктория, и малкият син на музиканта - Георги, си другаруват вече.

Освен любовната линия, в кадър ще влязат и сцени от любимия на Искрен Пецов в последните 3 години спорт - кайт. За първи път в български клип ще бъде използвана специална подводна камера за екстремни снимки и каскади, придаваща уникален обем и новаторство на визията. Режисьорът Андрей Хадживасилев, на когото изпълнителят се доверява заради богатия опит в екшъна (негово дело е филмът „Паркур – начин на живот”), има уникални идеи за атрактивното видео.

Междувременно Искрен успя да събере тен на своя любим нуди плаж. Известният неформален лидер на натуристите в артистичната гилдия се жалва, че последните години все по-трудно намира места за този вид изкарване на свободното време. Главна причина е застрояването по морето и все по-малко останалите диви плажове. Негово предпочитано място е до солниците в края на бургаския плаж, където ще бъде заснет част от клипа.

Друга площадка за клипирането е луксозна яхта, на която ще се развихри Галена Димова.

Пецов - както винаги, крои  творчески планове и за нататък - ще участва в театралния спектакъл "Дон Жуан, или завещанието на стария женкар".

"Това за забежки, следствие от детската ми възраст. Предложението да съм един от екипа дойде преди 6 месеца, а аз не можах да откажа", признава изпълнителят. Трупата представлява улична банда, чийто шеф е Славчо Пеев. В тайфата е и Иван Лечев заедно с китарата си, издаде Искрен.

Вокалистът е готов с материал за самостоятелен албум, който, ако бъде финансиран, ще е на музикалния пазар у нас до края на годината. Отделно с формацията Латинопартизани имат 4 парчета за следващ диск.

Той също е "на изчакване поради парични причини", по думите на фронтмена.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички