С Yellow Cap в Маймунарника


С Yellow Cap в Маймунарника

6933

Ска бандата Yellow Cap се кани да разлюлее София за втори път.

Многолюдната шайка ще свири в столичния клуб Pork Pie (известен като Маймунарника) от 20 часа на 3 септември по покана на hcspirit.

Може и да ги помниш – това са десетина веселяци с бели костюми и зелени вратовръзки от Германия, които заедно представляват доста добра ска/рокстеди/ реге комбинация.

Те пристигат като част от турнето по презентацията на своя нов албум, в който участва и Dr. Ring  Ding - „Like It Or Not” .

Преди и след гостите публиката ще забавляват момчетата от Wash Wash Dirty Sound System и Dopotamix Sound Pista.

Вход – 5 лева.

Четвъртият албум на зевзеците е продуциран от самия Dr. Ring Ding. Бандата съвсем заслужено може да носи титлата "оркестър" с този си състав, а истинското признание идва с някои от следните факти: над 10 години на сцена, четири издадени албума, концерти в половин Европа и съвместни изяви със светила на ска и реге музиката като Desmond Dekker, Laurel Aitken, Дъ Тоустърc (The Toasters), The Busters, Bluekilla, Rude & Visser (aka Mr Review), Court Jester Crew, Culcha Candela, Nosliw, Pothead, Letzte Instanz и т.н.

А ако още не знаеш как звучат Yellow Cap - ска-то е основата, а след него ще се натъкнеш на съставки от пънк до реге и от рок до джаз.

Мелезът, който се появява, е адски танцувален и лесно можеш да се запознаеш с него – просто цъкни на www.yellow-cap.com или www.myspace.com/yellowcapska.

Още - на:

www.hcspirit.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички