Местят концерта на Скорпиънс


Местят концерта на Скорпиънс

6597

Дългоочакваният концерт на Скорпиънс (Scorpions) на 9 октомври, с който световните рок величия ще се сбогуват с българската си публика, ще бъде преместен от досега обявената зала „Фестивална“ на стадион „Академик“ - Плиска (при БАН), съобщиха организаторите от "АРТ БГ" и Z-Rock.

Промяната се налага поради огромния интерес към събитието, което освен че ще е последното гостуване на Клаус Майне и компания у нас, ще отбележи официално и четвъртия рожден ден на рок радиото Z-Rock.

Напливът от желаещи да посетят шоуто не стихва, а вместимостта на „Фестивална“ е твърде малка, за да побере многобройните фенове на легендарната група. Капацитетът на стадион „Академик“ - Плиска  е 15 000 души, между които 5500 седящи места и трибуна за ВИП-гости. Съоръжението не трябва да се бърка с едноименния „Академик“ до зала „Фестивална“.

Стадион „Академик“ - Плиска (при БАН) се намира на ул. „Яна Лъскова“ в непосредствена близост до хотел „Плиска“. До него лесно може да се стигне от спирка „Плиска“ и завод „Електроника“. В деня на концерта в района на събитието ще има обозначителни табели и персонал, които ще упътват закупилите билети към входовете на стадиона, а именно:

Вход 1- фен зона и седящи
Вход 5 -фен зона и седящи
Вход 2 - ВИП - зона и седящи
Вход 3 – правостоящи и седящи
Вход 4 – правостоящи и седящи.

Билети за концерта на Скорпиънс се продават в разпространителската мрежа на Eventim и неговите партньори на цени между 50 и 90 лв., както и ВИП-места по 150 лв. Досега закупените пропуски ще важат без презаверка за съответните зони на стадиона, които остават непроменени.

Организаторите изразяват задоволството си от успешното финализиране на нелеките преговори за намиране на ново място за провеждане на събитието, тъй като подходящите за концерти стадиони в София към момента са с отнет лиценз за провеждане на масови изяви. Изключение прави националният стадион „Васил Левски“, който обаче е ангажиран за този период с домакинските мачове на ЦСКА и „Локомотив“ (София).

"Убеден съм, че имахме късмет със стадион "Академик" - Плиска (при БАН) и феновете на бандата ще се наслаждават комфортно и пълноценно на рок легендите в последния им концерт у нас", каза Петър Харалампиев от "АРТ БГ".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички