Heineken Star World завършва с две партита в Слънчев бряг и Варна


Heineken Star World завършва с две партита в Слънчев бряг и Варна

5227

Клуб Bedroom в Слънчев бряг и Planet във Варна са последните 2 горещи морски дестинации от лятното турне Heineken Star World Tour, след което партитата се пренасят в столицата.

Heineken те изпраща на музикална фиеста с вокален хаус и атрактивните Алекс Раева и DJ Дончо (DJ Doncho) (двамата на снимката). Те ще се забавляват заедно с любителите на качествената бира на 27 август (петък) в Слънчев бряг и на 28 август (събота) в морската столица.

Освен с добрата музика, Heineken изненадва феновете и с интерактивни игри и много “морски” награди по време на партитата. Всички, които се присъединиха към турнето на Heineken досега, имаха възможността да получат ВИП-карта с уникален код за регистрация и участие в Heineken Star World Tour. Гостите проверяваха на място кода от своята ВИП-карта и някои късметлии си тръгнаха с подаръци – чанта за лаптоп или плажна хавлия. Картите се валидират и на сайта www.heinekenmusic.bg посредством технологията augmented reality и с тях се участва в томболата на Heineken за голямата награда – пътуване до Амстердам.

Както MySound.bg вече огласи, шестима късметлии ще посетят една от най-големите парти дестинации в Европа и единствената концертна зала в Холандия, построена специално за музикални изпълнения – Heineken Music Hall. На всяко морско Heineken парти гостите на събитието могат да спечелят и специално миксирана за Heineken CD компилация на DJ Дончо чрез интерактивна игра с IVS проектор.

Това лято България се включи за първи път в една от най-вълнуващите глобални музикални платформи Heineken Star World Tour с поредица от регионални партита и промоционални активности. Турнето до момента гостува в клуб Wake Up (комплекс „Оазис”), клуб "Планет" (Св. Влас), Summer Mood (Лозенец), Debut и Rappongi във Варна.

Много музика, забавление и невероятни моменти очакват феновете на бирата, които ще се присъединят към последните 2 точки от морското турне на Heineken.


За да следите събитията отблизо, можете да ни намерите на www.heinekenmusic.bg и във фейсбук на: http://www.facebook.com/heineken, поясниха организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички