SeeMe 2010: GO Digital-DO Live!


SeeMe 2010: GO Digital-DO Live!

1881

Най-голямата музикална конференция в Югоизточна Европа - SeeMe, ще отвори врати за пети път в София и отново ще събере хора от индустрията, за да научат повече, за обмяна на опит и контакти, за представяне на продукти и услуги в сферата на музиката, както и да се забавляват.

SeeMe 5 ще акцентира на повече музикални стилове и жанрове, подчертаха организаторите.

Специалното пето издание ще изненада със страхотна конферентна програма, звездни награди, много изпълнения и партита в града. Известни говорители, невероятни купони и страхотни нови приятели ще гарантират вълнуващи три дни и нощи.

Конференцията ще продължи по време на трите дни (16-18 септември) с много интересни новини и вдъхновения. Професионалисти от България, Югоизточна Европа, Северна Америка, Европа и цял свят ще се съберат за полезни работни срещи, демонстрации на нови технологии, дискусии и сесии, представящи нови артисти, обмяна на опит. Така SeeMe става платформа за обмен на идеи и най-важното от всичко – установяването на ценни контакти със световната музикална индустрия!

Сред световните музикални лидери, които ще споделят своите виждания за музикалната индустрия са:

Пеле Лидел (Pelle Lidell), A&R Executive за ЕвропаUniversal Music Publishing Group

Стивън Бъд (Stephen Bud) – основател и член на Управителния съвет на Форума за музикален мениджмънт, Великобритания (The Music Managers Forum). Основател на Stephen Budd Management. Директор на Channelfly Group,която включва Тhe Barfly Clubs, The Fly Magazine и SuperVision artist management.

Скот Коен (Scott Cohen) – основател на The Orchard – независим музикален и видео дистрибутор, специализиран в цялостни дигитални стратегии за собственици на контент.

Марк Бери (Mark Berry) – канадски музикален продуцент. Има 36 международни златни и платинени награди за албуми. Той е и председател на Attack Media Group (базирана в Торонто частна медия и развлекателна компания). Сред арстистите, с които е работил, са номинираните за "Грами" (Grammy) и канадските музикални награди Juno, Дейвид Боуи, Дюран Дюран, Били Айдъл, Бой Джордж, Йес, Джоан Джет, Камео, Куул Енд Дъ Генг.   

Роб Маршал (Rob Marshall) – Мениджър развитие на дигиталния бизнес за Sony Music International.

Араш Ширази (Arash Shirazi) – Основател и мениджър на Bullit Bookings (агенцията на Dubfire, Audiofly, Don Diablo, Nic Fanciully, Paolo Mojo, Paul Woolford, Tom Novy, Umek)

Петер Шмид (Peter Smidt) – отговорен за износната европейска политика в Buma Cultuur, съорганизатор на Noorderslag, EuroSonic и организиращ семинара Noorderslag, ежегодния Ден на музикантите и Amsterdam Dance Event, Jazzdag и Toonzetters, както и много други събития, които промоутират холандската музикална сцена в и извън границите на Холандия. Шмид е член на борда на Европейския музикален офис (European Music Office) и е един от инициаторите на Европейския план за подкрепа на турнетата (European Tour Support PlanETS) и Европейската програма за обмен на таланти (European Talent Exchange ProgramETEP).

Лаури Рехард (Lauri Rechardt), консултант на IFPI – асоциацията, представляваща световната звукозаписна индустрия. Рехард е и партньор в адвокатската фирма Procope&Hornborg в Хелзинки, Финландия.

Всички тези невероятни говорители ще помогнат да се намери отговора на въпроси като:

-    Как да финансирате на музикалните си проекти?

-    Как да бъдете наети за фестивали и събития?

-    Как да намерите нови начини да правите пари в музикалната индустрия?

-    Как да продавате повече музика онлайн?

-    Как да се запознаете с нови бизнес партньори?

-    Как да защитите своите интелектуални права?

-    Как работят колективните общества и как заплащат на артистите, продуцентите и авторите?

-    Как да привлечете повече фенове?

-    Как да правите повече турнета?

-    Как да стигнете до същината на музикалното продуциране, писането на песни?

-    Как да свържете музиката с добри каузи?

-    Как да бъдеете по-добри и по-успешни в музикалната си кариера?

И така нататък.

Освен това SeeMe и всичките партньори на събитието ще направят твоето парти преживяване незабравимо. Ще има над 20 изяви в клубове и барове в София. Лейбъли, промоутъри и клубове ще покажат най-доброто от себе си и ще превърнат София в 3-дневно вълнуващо парти.

SeeMe Awards е друга част от фестивала, която ще от голямо значение. След успеха на SeeMe Awards 2008 и 2009, ние ги превръщаме в неизменна традиция с желанието да отдадем почит на работата на най-добрите в Югоизточна Европа, не крият организаторите.

За регистрация за SeeMe:

https://services.aimgroup.it/ASPClient/home.asp?EventoID=2582

Конферентен пакет (16-18 септември) –  60-120 евро; включва достъп до тридневната конференция (всички панели), програмата в клубовете до 12.00 часа и наградите.

Клубната програма и всичко за конференцията можете да откриете на www.seeme-sofia.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички