Деси ще украси концерта на Нова Генерация


Деси ще украси концерта на Нова Генерация

10420

Десислава Андонова - лого на Фючър Шок (Phuture Shock), е специален гост на Нова Генерация за големия концерт на 16 септември, научи MySound.bg от китариста на бандата - Кристиян Костов.

Както вече обявихме, изявата е в рамките на SeeMe5 в столичния парти център "4 км" на 16 септември.

Двете вокалистки взеха участие в последния проект на формацията - "Via", а и в няколко от шоутата, представящи го на живо.

"Васо Гюров също може да е с нас на сцената, но това се уточнява засега", обяви Костов.

Освен парчета от албума "Via", с който Нова Генерация се завърнаха славно в светлината на прожекторите миналата година, е съвсем възможно да изненадат и с чисто нови песни.  Феновете приеха "на ура" презентацията на "Via" по време на концерта, в който бандата свири заедно с Ревю в края на 2010. "Не сме спирали да работим, музиката е непрекъснато в главата на всички ни", каза Костов от името на останалите в проекта - Михаил Пешев, Симеон Воев, Алина Трингова и Екатерина Атанасова.

Най-голямата музикална конференция в Югоизточна Европа - SeeMe, ще отвори врати за пети път в София и отново ще събере хора от индустрията, за да научат повече, за обмяна на опит и контакти, за представяне на продукти и услуги в сферата на музиката, както и да се забавляват.

Събитието е между 16 и 18 септември.

Клубната програма и всичко за SeеMe5 - на www.seeme-sofia.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички