30 партита на SeeMe5


30 партита на SeeMe5

4737

Не се шегуваме: пригответе се за парти маратон!

SeeMe не е само сериозен бизнес, конференция и работа. Събитието има и своята забавна страна - ще ви предложи един страхотен уикенд. Всяка вечер от 16 до 18 септември ще бушуват най-различни партита и различни стилове музика – за да задоволим всеки вкус, обявиха организаторите на фиестата.

Първата банда ще свири в пиано бар в Благоевград със специални гости от Канада - Дъ Пърмс (The Perms) - алтернативен рок група. Ако пропуснете тoва парти, не се притеснявайте, все още имате шанс да чуете музикантите  от Канада: на 16 септември в столичния парти център "4 км.", където заедно с Дъ Пърмс ще свири една от най-горещите български групи, Нова Генерация - всичко това, организирано от Jet Set. DJ Чавес (DJ Chaves) ще се грижи за плавния преход между бандите. Освен това Дъ Пърмс ще бъдат специални гости в Пловдив и Ботевград. Тяхното посещение стана възможно благодарение на Канадската асоциация за независима музика.

През нощта на 16 септември - в първия ден на конференцията, ще загреете добре със специалното изпълнение на хаус дивата от Америка - Барбара Тъкър (на снимката). Не пропускайте едно брилянтно изпълнение на вокален хаус в клуб Mascara.

Invitro Indipendent Music
ще изненада с парти в софийския клуб Lifehouse с артистите МО, TREXX, B0B1 и ZEROUZER. И не само това - лейбълът ще спретне още една веселба в столичното заведение ID със специалното участие на , DJ Smooke и Daniel Marekoff.

Еднo от най-новите и горещи места в София - Rock Café, ще ви зарадва с много и разнообразна музика, като се започне на 16 септември с FREKY Styley Funkified подбор от Мартен. В петък заведението ще представи една от водещите български поп звезди- Галя, заедно с която ще свирят Боби Вълчев - пиано, Росен Ватев - барабани и Борис Таслев - бас. И ако наистина обичате музика на живо, в събота Rock Cafe ще ви направи щастливи с една изгряваща звезда – Моникс (Monyx) - вокали, китара, придружен от Мартин Стоянов - пиано и Георги Марков - барабани.

Ако предпочитате дневни партита на открито  - не пропукайте "Заимовата градина", точно в Деня на София -  единствено и само благодарение на организаторите на партита H.M.S.U. За тези, които искат да продължат с темпото на дръм-ен-бей, екипът на H.M.S.U. е подготвил голям купон през цялата нощ в парти център "4 км".

17 септември ще продължи в клуб Mascara със SeeMe парти награждаването на най-добрите в музикалната индустрия за региона. Събитието ще продължи със съвместен сет на Доминик Плаза от Барселона и Parham, Стокхолм. Underground Society организират специално парти в клуб Lifehouse на 17 септември (петък) с двама от най-талантливите диджеи на България - Stein и George West. Te ще представят най-новата си музика и ще зарадват първите 50 гости с подарък - уникален диск с микс на двамата. За любителите на нощни партита на открито - AIRDANCE: 2 ще подари двудневен фестивал (17-19 септември) с над 40 български и международни артисти, които ще представят  различни стилове. Изявата е в красивата местност Art House на Витоша ("Къщата на композиторите"), в природен парк Витоша.

Друго място в София за много готини хора – Culture Beat, ще бъде домакин на No Heads Music Weekend на 17 и 18 септември - и този път No Heads Booking се заема с отговорната задача да провокира и задоволи музикалните търсения на всички, предпочитащи елитарен електронен звук. На 17 септември (петък) и 18 септември (събота) - като част от парти програмата на SeeMe5, ще се проведе No Heads Music Weekend. Първата нощ е изцяло поверена на българските артисти, подкрепяни от No Heads Booking - PolLa ще открие вечерта, следвана от Jean Deneuve. В разгара на събитието зад пулта ще се появят Bosha и Victor`s Mob за b2b сет, а отговорността по закриването (или не?) ще бъде поета от Lepton.
 
Съботната вечер ще се открои с чуждестранен гост – Julien Chaptal (Франция), който понастоящем живее и работи в Холандия. Името му се свързва с издания за лейбълите 100% Pure, Intacto, Remote Area. Подкрепа от българска страна ще окаже Laylla Dane. За поредна година младата дама е номинирана на SeeMe Awards в категория Best SEE Female DJ.

Предпочитащите по-интимна обстановка трябва да включат задължително бар Urban в програмата си. Той се намира в сърцето на София. На 17 и 18 септември там ще гостуват George Eve и The DJ Is Alien.

Звездни гости кацат директно от ЧикагоАфро Ейсид Проджект (Afro Acid Project), за веселба, която ще разтърси здраво парти център "Флоримонт" с много специални гости - американците DJ Премиер (DJ Pierre) и Аngel Alanis и Sergio Mega (Киев). За доброто подгряване ще се погрижи добре познатият на българската публика Балтазар (Balthazar).

Ако не вярвате, че музиката може да спаси света, елате в "Маскара" в събота вечер. Благотворително парти за всички, които мислят, че музиката може да промени света към добро. Nik Nikolov (България), Bogdan (Румъния) и Aleka (Гърция) ще се вихрят през цялата нощ. И една много приятна благотворителна изява по време на съботното парти: Елица и Стунджи ще направят вашето изкарване наистина супер.

Съботната изненада е в парти център "4 км": Balkan Scientist Dub Project. Роден от срещата на традиционната балканска музика с класическия ямайски дъб и неговите превъплъщения в измерението на електронния звук, експерименталният проект предлага иновативна, танцувална и вълнуваща музика, изпълнена на живо от виртуозни музиканти и диджеи с глобално съзнание. Това е звук, който е в състояние едновременно да ви накара да танцувате и да въздигне духа си към звездите. Задължителна спирка в програмата на SeeMe.

И не на последно място - "Флоримонт" парти център ще събере най-доброто от транса с няколко страхотни имена: Веселин Тасев (BG), Solarstone (Великобритания), Temple One (Великобритания), Ton TB (Холандия) и Dennis Sheperd (Германия).

Организаторите обещават още изненади, които ще бъдат обявени скоро.

Пълна парти програма: http://2010.seeme-sofia.com/page22.php  

Информация за артистите: http://2010.seeme-sofia.com/page41.php  

Програма на конференцията: http://2010.seeme-sofia.com/page2.php  

Говорители на конференцията: http://2010.seeme-sofia.com/page4.php  

Регистрация за посетители на SeeMe: https://services.aimgroup.it/ASPClient/home.asp?EventoID=2582
 
Още - на:

www.seeme-sofia.com

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички