Над 1 милион и 700 000 души са усетили атмосферата на Bailando


Над 1 милион и 700 000 души са усетили атмосферата на Bailando

5890

1 710 625 души са усетили вълнуващата атмосфера на „Bailando - сцена на мечтите” по време на първото предаване, когато станаха ясни имената на  първите 8 мечтатели.

Риалити шоуто на "Нова телевизия" е успяло да привлече аудиторията в София, като сред зрителите на възраст между 18 и 49 години е достигнало пазарен дял 30.6 на сто, пребойваки конкуренцията в този слот.
 
Във втория епизод снощи бяха обявени следващи 8 двойки и техните звездни поддръжници.
 
Венцислав Миланов ще пее с Нели Рангелова

Той е на 26 години, интелигентен млад мъж с певческа дарба. Венци не познава биологичните си родители и е прекарал целия си живот в дом за сираци. Въпреки незавидна си съдба, е приет за студент в Техническия университет в София. След три години на лишения и трудности, той успява да постигне отлични резултати в нелеката специалност Автомобилен дизайн. Поради финансовите затруднения е принуден да прекъсне обучението си и да започне работа като готвач, за да се издържа. Венцислав се нуждае от финансова помощ, за да завърши образованието си и да получи равен старт в живота заедно с останалите млади хора.

Теодора Недялкова ще пее с Иво Инджев
 
Теодора Недялкова е на 30 години, омъжена, с едно дете. Изключително лъчезарен, позитивен и емоционален човек. Нейната мечта е да помогне на своя брат да проходи отново. Той е на 33 години, бивш автомобилен състезател, който преживява тежка катастрофа преди 5 години и в резултат остава обездвижен. Теодора е много близка с брат си - живеят заедно и тя е единственият човек, който се грижи за него. Досега няколко пъти е набирала средства за неговото лечение и благодарение на нея напредъкът във възстановяването му е осезаем. Недялкова се нуждае от 39 000 евро, за да доведе до щастлив край излекуването на своя брат.

Джема Зачири ще пее с Антон Радичев
 
Джема е на 30 години, по професия хардуерен специалист. Израстнала е в родния си град София, сгодена, с едно дете. Непримирима, всестранно развита спортна натура. Танцува народни танци, играе бадминтон и тенис на маса. Мечтата на участничката е да помогне на сестра си, професионален състезател по бадминтон, да участва на Олимпиадата през 2012 в Лондон от името на България.

Пенелопе О’Съливан ще пее със Свилен от група Остава

Пенелопе е на 37-години, родена в Барбъртън, Южна Африка, по професия начален учител. Тя и съпругът й Марк се установяват в България, за да осъществяват благотворителна дейност. Пенелопе е член на борда на директорите на фондация „Сийдър”. Нейната мечта е да събере средства за създаването на ферма за деца с увреждания, за да могат те да бъдат интегрирани в обществото.

Янка Белев ще танцува с Филип Аврамов

Родена в Братислава, Янка живее в Габрово сега. На 28 години, омъжена, с едно дете. Със своя съпруг са много романтична двойка, той дори помни датата на първата им целувка. За съжаление семейството се бори с голяма трагедия. Дъщеричката им е родена с малформации. Янка и съпругът и са открили клиника в Санкт Петербург, където тяхното бебе може да получи необходимото лечение. Съпругът й я мотивира да участва в шоуто, защото е изключително добра танцьорка и вярва общата им мечта – да осигурят лечение и пълноценен живот на 4-месечното си бебе, родено с увреждане.

Станимир Хасърджиев ще танцува с Ширин Местан
 
Станимир Хасърджиев е на 31 години от Сливен, по професия лекар. Той е председател на Националната пациентска организация и вярва, че с участието си ще помогне на много хора в нужда. Обича да танцува и да е част от нещо ново, предизвикателно и значимо. Мечтата, която иска да сбъдне, е да създаде фонд за млади хора, нуждаещи се от животоспасяващо лечение, което не могат да си позволят.
 
Деян Симеонов ще танцува с Таня Богомилова
 
Той е на 25 години, наскоро завършил висшето си образование. Със своето голямо сърце, Деян е помогнал на много хора и вярва, че правенето на добрини за другите не бива да ни е чуждо. Той също така е бил доброволец в различни благотворителни кампании. Мечтата му е да спаси онкоболно момче от Бургас. Петко е студент в Бургаския университет и страда от злокачествено онкологично заболяване. Преживял е много операции, но когато му откриват рак на белите дробове, единственият изход остава трансплантация на стволови клетки. Част от сумата, необходима за лечението му, е събрана, но са необходими още 40 000 евро. Деян ще танцува, за да спаси живота на Петко.

Николай Ефтимов ще танцува с Мая Бежанска
 
Той е 33-годишен военен пилот. Баща на две деца, страдащи от аутизъм.

Николай участва да събере средства за единственото частно училище в София, което се бори за деца с това заболяване. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички