Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

Вирджиния Рекърдс

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You
"Вирджиния Pекърдс"/Sony Music представят саундтрак албума към Марая Кери "All I Want For Christmas Is You".
 
Колекцията e  налична във всички дигитални платоформа и на физически носител (CD) в musicmall.bg. Eдноименният анимационнен филм e продуциран от певицата и озвучен с гласа ѝ. Саундтрак албумът и филмът включват девет коледни песни, от които четири на Марая Кери. Филмът "All I Want For Christmas Is You" ще бъде издаден на Blu-ray™, DVD и дигитален формат от Universal Pictures Home Entertainment.
 
Специално за албума, Марая Кери записва чисто новия коледен сингъл, озаглавен "Lil Snowman". В диска са включени още коледните класики на звездата "Christmas Time Is In The Air Again",  "Miss You Most (At Christmas Time)" и "All I Want For Christmas Is You". Саундтракът съдържа и кавърверсия на "All I Want For Christmas Is You" на популярната тийн актриса Brianna Yde, както и още коледни песни. 
 
Филм резюме:
Когато малката Марая (в ролята Yde) вижда кученцето "Принцеса" в зоомагазин, вече знае какъв подарък иска за Коледа. Но преди нейната коледна мечта да стане реалност, тя трябва да докаже, че е готова да се грижи за него. Ето защо, на малката Марая е поверена грижата за кучето на чичо ѝ - рошавият пакостник Джак или най-непослушното куче на света, както ще се окаже. Джак превръща подготовката за коледните празници за Марая и нейното семейство в неподозирана серия от препятствия и приключения... 
 
Вдъхновен от евъргрийна и популярната едноименна детска книжка, "Mariah Carey - All I Want for Christmas Is You" заедно с с музиката и гласа на Марая Кери - ще се превърне сред най-предпочитаните семейни филми за деца и възрастни около коледните празници.
 1. Breanna Yde – "All I Want For Christmas Is You"
2. Mariah Carey – "Lil Snowman"
3. Mariah Carey – "Christmas Time Is In The Air Again"
4. Isaac Ryan Brown – "Wild & Crazy Christmas"
5. Mariah Carey – "Miss You Most (At Christmas Time)"
6. Mariah Carey – "All I Want For Christmas Is You"
7. Richard Evans, Matthew Gerrard & Marco Luciani – “Mariah’s Christmas Theme”
8. Richard Evans, Matthew Gerrard & Marco Luciani – “Jack’s Suite”
9. Richard Evans, Matthew Gerrard & Marco Luciani – “Mariah and Jack Medley”

 

Август ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031