Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Nat King Cole- "RE:GENERATIONS"

Анимато Мюзик

Nat King Cole-

 Новият албум ‘RE:GENERATIONS’ ще бъде изададен на 10 март 2009 и ще съдържа изпълнения на Дъ Руутс, Си-Ло, will.i.am, Натали Коул, Бразилиан Гърлс, Кът Кемист и много други. RE:GENERATIONS има за цел до построи мост между поколенията и различните култури като същевременно почита влиянието на Нат Кинг Коул в музикалния свят, 90 години след раждането му.

 Продуциран от Каръл Коул и Микеланджело Ласкуа, албумът съдържа разнообразни таланти като Си-Ло, Дъ Руутс, will.i.am с Натали Коул, Кът Кемист, Джъст Блейз, Нас, Соулдигаз, Бебел Жилберто, Стефан и Деймиън Марли, Бразилиан Гърлс, Амп Фидлър и др. RE:GENERATIONS е цветно музикално изживяване, пренасящо репертоара на Нат Кинг Коул в 21ви век.

 В RE:GENERATIONS най-авангардните музиканти, продуценти и DJ-и придават своя уникален стил и звучене на 13 изтъкнати класики на Нат Кинг Коул. Същевременно някои от най-уважаваните и оригинални художници на ЕлЕй се инспирират от музиката и стилът на Коул, за да създадат оригинални визии за албума. Този албум прославя любовта към музиката, единственият език, който ни свързва, както и многообразното и новаторско наследство, оставено ни от Нат Кинг Коул. От откриването й до преоткриването й от всяко едноо поколение, музиката на Коул и все така свежа и актуална.1.   Lush Life ( feat. Cee-Lo)
2.   Straighten Up and Fly Right  (feat. will.i.am & Natalie Cole)
3.   Day In Day Out  (feat. Cut Chemist)
4.   Brazilian Love Song  (feat. Michaelangelo L’Acqua & Bebel Gilberto)
5.   The Game of Love  (feat. Nas & Salaam Remi)
6.   Walkin’ My Baby Back Home  (feat. The Roots)
7.   Hit That Jive,  (feat. Jack Souldiggaz & Izza Kizza)
8.   Calypso Blues  (feat. Stephen & Damian Marley)
9.   More and More of Your Amour  (feat. Bitter:Sweet)
10. El Choclo  (feat. Brazilian Girls)
11. Pick-up  (feat. Just Blaze)
12. Anytime Anyday Anywhere (feat.  Amp Fiddler)
13. Nature Boy  (feat. TV On The Radio)
 

Септември ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930