Тома и Албена се загаджиха


Тома и Албена се загаджиха

7837

Тома Здравков и Албена Михова са новата звездна двойка.

Рокаджията - победител в риалитито "Мюзик Айдъл", и актрисата, актуална от "Пълна лудница", ще гостуват в предаването "В джаза събота вечер" по БТВ от 22.30 ч. утре, 22 януари.

Двамата бяха едни от най-харесваните участници във "Великолепната шесторка", а също така се превърнаха и в двойката, обект на най-много спекулации. В първото си интервю като гаджета Тома и Албена ще разкажат интересни подробности за началото на тяхната връзка - кой кого е свалил, как от партньори на сцената се превърнаха в двойка в живота, как се е случило всичко, кой кого е променил, бременна ли е Албена и планува ли се скоро сватба, ще стане ясно от влюбените, поясняват от екипа на предаването,  чийто водещ е Вили Сечкова.

Томата ще представи новото си парче "Нямам време", се сподели какво мисли за поп-фолка, за жълтата преса, за Роси Кирилова, за бившата си приятелка и за детето на Албена.

Столичните клюкари вече коментират, че точно Михова е станала причина музикантът да се премести да живее в София. Според други обаче айдълът далеч не бил влюбен в Албена, която е 12 години по-възрастна от него, а просто я изпозвал заради връзките й в шоусредите. Той си бил наумил, че с нейна помощ можело да направи музикална кариера по-лесно.Блондинката дори възнамерява да запознае своя син Стефан с новия мъж в живота си.  Рокаджията измаше връзка с айдълката Елена.
За финал на "В джаза..." една от примите на родната естрада - Силвия Кацарова, ще изпее песента на Франк Синатра – "My Way".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички