ЧРД на Тангра Мега Рок!


ЧРД на Тангра Мега Рок!

6287

Радио "Тангра Мега Рок" навършва 5 години днес.

3 април 2006 е датата, на която рестартирахме официално Тангра - идеята, припомнят от медията.

Поради многото шумни концерти, дискретни благотворителни акции и други съпътстващи тържества, често забравяме точната дата.... Но можете да разчитате, че няма да пропуснем в неделя да изплакнем гърла, след дългия път и да се подготвим да катерим следващата планина, поясни култовият водещ Васил Върбанов.

Съвсем скоро след следващата буря от двата специални концерта в сряда и четвъртък, ще бъде пуснат и новият сайт на www.radiotangra.com.

В горещия понеделник в началото на април 2006, само 3 години след официалното закриване на прочутото рок радио "Тангра" (96,7 укв), основната част от екипа възроди идеята първоначално само като интернет платформа, която обаче бързо се разви и превърна "Тангра Мега Рок" и в сателитно, кабелно и мобилно радио.

Васил Върбанов, Мони Панчев, Насо Русков, Коко Стойнов, с постоянната помощ на Илиана Бойчева и новите сили на Андрей Владов, Мартин Дончев, Стефан Йорданов - Стифф, Александър Бояджиев, Сектор Ф. Това е видимата (чуваемата част) на радио "Тангра Мега Рок".

Благодарим на всички! Наздраве и приятен уикенд! Ще се видим в сряда и четвъртък на специалните концерти за този 5-и рожден ден в столичния парти център "4 км", обявиха от медията.

сряда, 6 април - Култур Шок (Kultur Shock) и Черно фередже;

четвъртък, 7 април - Сик Ъф Ит Ол (Sick Of It All), Deafness By Noise и Delate.

Билети с цена 30 лв - в www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg.

В деня на конкретното събитие - 35 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички