Култур Шок пристигат полуинкогнито в София днес


Култур Шок пристигат полуинкогнито в София днес

5946

Култур Шок (Kultur Shock)- маниакалната сиатълска джипси пънк шайка, която ще изнесе концерт в парти център "4 км" в сряда, 6 април, ще пристигне в София още днес, съобщиха организаторите.

Гостите ще се срещнат с представители на избрани български медии довечера, а във вторник сутрин ще отпътуват за Букурещ, Румъния, където ще свирят вечерта, за да се върнат обратно за столицата ни за шоуто в сряда. То ще бъде открито от бардовете на мръсната песен - Черно фередже

Както MySound.bg извести, това ще бъде третият от общо петте концерта, с които радио "Тангра Мега Рок" празнува своя пети рожден ден.

Билети - в www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg.

Изявата е част от турнето на Култур Шок в подкрепа на чисто новия им, седми студиен албум - "Ministry оf Kultur" (обложката на снимката).

Трейлър:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2uzLc47y4jI

Част от диска е вдъхновена от "Камъните падат"...

В частен разговор по Skype китаристът на Култур Шок - Вал Кьосовски, възкликна пред програмния директор на радио "Тангра Мега Рок":

"Копеле, забравих да ти кажа, че припевът на парчето "Duga" е вдъхновен от песента "Pojavi se Duga", позната и като "Камъните падат..." в България, ха-ха - ха!"

Без да подозира за това, Ивайло Александров започва ревюто си за "Ministry Оf Kultur" с думите:

"Тия, ако свирят на сватба, булката ще си легне без зъби!"

Да, такива пънкарски ръченици със сигурност биха довели до прекрасно балканско сбиване и насред сватба, и на концерт, и на мегдана в циганската махала по време на Банго Васил."

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички