15 часа Sven Vath!


15 часа Sven Vath!

6374

Sven Vath (Свен Вет) направи близо 15-часов сет в Слънчев бряг, където въртя по покана на родните пионери Metropolis (Метрополис).

Изключителното събитие наложи трикратно отлагане на полета му с над 5 часа. С напускането на нашата земя, той остави зад гърба си най-силното до момента представяне в България.

Диджеят беше специалният гост на Cacao Beach ("Какао Бийч"). Шоуто му започна на 18-и и приключи в късния следобед на 19 август. Партньор на едно от най-горещите музикални събития у нас и този път беше  Beck’s.

Metropolis DJs подгряха публиката с качествена селекция от танцувално техно и хаус. Малко след полунощ зад пулта застана един от най-успелите зад граница български диджеи и продуценти – KiNK Live. Събитието, посетено от над 6 000 човека, бе най-голямата сцена, на която се е качвал KiNK в България, след близо десетилетие успешни издания и участия на най-престижните форуми, клубове и партита в Европа и цял свят.

По време на сета си Страхил Велчев, както е истинското му име, забавляваше публиката освен с разчупени и танцувални бийтове, и с различни машини, семплери и ефекти, като няколко пъти дори застана зад микрофона, а в сета му с ексклузивно се включи и неговата приятелка – певицата Rachel Row (Рейчъл Роу), за няколко импровизации.

За поддържане на високия градус на настроението на публиката преди появата на именития гост допринесе и Beck’s със специалните музикални награди, които марката беше подговила за своите фенове - парти гривни, музикални слушалки и музикален плейър.

В около 2 в полунощ публиката избухна в бурни аплодисменти още с появата на Sven Vath. Титанът на световната денс култура включи страната ни в настоящото си турне под заглавие The Year Оf Тhe Dragon.

"Никой на световната сцена, освен Свен Вет, не може да направи това, на което станахме свидетели през уикенда", убеден е Ясен Петров от Метрополис. "Той е уникален артист, над моментните моди в електронната музика, винаги актуален. Не се ограничава в един стил, черпи отвсякъде и прави всяко свое участие неповторимо приключение, в което публиката е постоянен спътник и участник. У нас беше 15 часа непрекъснато зад пулта! Никой друг не е правил това досега – да овладее и създаде треската и емоцията от рок концерт пред хиляди фенове в събота вечер и да завърши с интимната атмосфера на частното парти пред няколко десетки в красивия неделен следобед", допълват организаторите.

Сетът на Sven Vath стартира с танцувални техно вибрации - от най-елегантните, до най-тежките вариации на стила. След това плавно премина към експериментален минимъл, хаус и футуристичен транс, за да достигне до "Music Sounds Better With You" на Stardust и Дона Съмър (Donna Summer), които звучаха едновременно с красивия изгрев на плажа.

Настъпването на сутринта обаче не сложи край на музикалното пътуване, което продължи в центъра на Слънчев бряг до късния следобед. Частният самолет на звездата три пъти смени графика си на излитане, защото Sven, напълно увлечен от настроението, любовта си към музиката и топлия контакт с българската публика, не искаше да приключи партито преди абсолютно крайния срок за тръгване.

А партито му определено остава едно от най-големите събития тази година.

Снимки - в секцията "Галерии". 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички