Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Последно преди концерта на Sepulutura, New Disease и Dark Fusion

07.06.2014   MySound.bg
...

Броени часове остават до концерта на Sepultura в София.

Както MySound.bg вече извести, знаменитите бразилци ще свирят в клуб Mixtape 5 на 8 юни.

Изявата е част от лятното турне на групата в подкрепа на актуалния й албум "The Mediator Between Head And Hands Must Be The Heart". В репертоара на бандата за обиколката са и най-добрите парчета от нейната 30-годишна кариера.

По традиция очакваме музикантите да останат няколко часа след шоуто в клуба, за да се срещнат и раздадат автографи на феновете, посетили концерта, като при всяка възможност няма да откажат и снимка, уверяват организаторите.

Бразилците са изключително взискателни към озвучаване, осветление и видео заснемането. Пред сцената ще бъде изградена охранителна линия от метални решетки, намаляваща значително капацитета на клуба, но необходима за комфорта на всички и гладкото протичане на шоуто.

Mixtape 5 ще отвори в 19.30 часа. В 20.00 часа ще излязат румънците Dark Fusion, за да представят най-доброто от творчеството си. В 20. 45 ч. ще започне българското участие на това шоу. Акцент в репертоара на New Disease ще бъде наскоро издаденото ЕP "Insomnia". Проектът включва 4 парчета, сред които и култовото за групата "My Ways".

Хедлайнърите ще ударят точно в 22.00 ч. и ще свирят минимум 90 минути.

Билети за концерта: 40/50 лв.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на пропуски и спазване правилата на клуба с цел избягване на недоразумения по време на концерта.

Забранено е внасянето на:
- храни и напитки
- видео камери и професионални фотоапарати (апарати със сменяем обектив)
- аудио записващи устройства
- оръжие и всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки
- преносимо лазерно оборудване

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Снимки и видео:

Забранено е снимането на артистите и използването на светкавица. Концертът ще бъде заснет! С влизането си на мястото на събитието посетителите дават съгласие за тяхното заснемане.

Алкохол, опиати, наркотични вещества и пушене:

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО ПУШЕНЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА НА КЛУБА! ЛИЦАТА, НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА, ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА.

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.

Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

За повече информация и въпроси - на:

events@bgtsc.eu3184
0%
 

Септември ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930