Графа представя хаус ремикс на хита Домино


Графа представя хаус ремикс на хита Домино

4509

Броени дни след суперуспешния акустичен концерт на Графа в НДК, изпълнителят се завръща на клубната сцена, за да представи за първи път на живо хаус ремикса на най-въртяната българска песен в ефира – "Домино", както и нова клубна програма.

В изяватана 3 декември специално участие ще вземат Борислав Бояджиев (a.k.a DJ Bor4e) – перкусия, Теа – пиано и беквокал, и Венци Трифонов – саксофон, арменски дудук от Teabo. Подгряващи диджеи на партито ще бъдат резидентите на клуба Simon и Go-Go.

Изпълнителят на "Дим да ме няма", "Невидим" и новия хит "Домино" ще поднесе на публиката страхотна вечер, наситена с българска музика и класно шоу,  пълнейки сърцата на феновете с романтика, уверяват организаторите. В репертоара на Графа за вечерта са  много от актуалните му хитове, както и по-стари парчета, с които заслужено спечели през последните години почти всички възможни музикални награди у нас.

Владимир Ампов-Графа е музикант, продуцент, посланик на UNICEF и любимец на българската публика.

През 2014 неговата популярност, бизнес хъс и харизма на сцената, му отредиха почетното трето място в класацията на "Топ 70 на българските знаменитости" на списание Forbes България.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички