Графа завихри ураган от хитове и емоции на сцената на :PM Club


Графа завихри ураган от хитове и емоции на сцената на :PM Club

3853

В сряда вечер, 3 декември, столичният :PM Club събра многобройните почитатели на Владо АмповГрафа, а гостуването му предизвика истинска еуфория и ураган от емоции сред публиката.

Заведението се изпълни с нетърпеливи фенове още в ранните часове на вечерта, жадни да чуят на живо своите любими парчета. Въпреки че само преди броени дни изпълнителят представи суперуспешния акустичен концерт в зала 3 на НДК, препълненият клуб доказа за пореден път, че Графа е от онези артисти, на чиято музика и енергия никога не можеш да се наситиш.

Над час и половина той не остави безучастни своите фенове, които припяваха на всяко парче, а на сцената до него бяха музикантите Борислав Бояджиев a.k.a DJ Bor4e, Венци Трифонов от Teabo и екзотичната танцьорка Индира. В репертоара звучаха клубни версии на "Невидим", "Крадена любов", "Никой", "Дим да ме няма", "Causa Рerduta", "Секс за пари", "А дано ама надали", "Давам всичко за теб", както и кавъри на Depeche Mode, Robbie Williams и Lenny Kravitz. За първи път на живо Графа изпълни хаус ремикса на тоталния хит "Домино", а неговият автор DJ Dimo бе дошъл специално за премиерата му. От сцената на Графа поздрави Мария Илиева за изминалия ѝ ден по-рано рожден ден с дуетния им хит "Чуваш ли?", а "Закъснявам човек" избухна с пълна сила след като на сцената се присъедини и талантливата Прея.

Сред специалните гости на вечерта бяха звездите на “X-Factor БългарияИво и Пламен Добреви, Траян Костов, който преди няколко концерта представи именно песента на Графа "Ако има рай", и Пламен Денчев – бившият член на бандата Voice Of Boys. Да бъдат част от вълнуващата музикална вечер дойдоха още Джуди Халваджиян и VIP Brother-ът Мартин Мартинов.

Резидентите на :PM Club Simon и Go-Go също допринесоха за настроението на присъстващите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички