Зрелищният спектакъл Lord Of The Rings In Concert е довечера


Зрелищният спектакъл Lord Of The Rings In Concert е довечера

3788

Тази вечер е дългоочакваното музикално-филмово зрелище Lord Of The Rings In Concert, на което 250 музиканти ще озвучат на живо първата част на трилогията в пълен синхрон с филма.

Малко след 18.00 ч. вратите на зала "Арена Армеец" ще отворят, за да посрещнат най-нетърпеливите зрители. Организаторите припомнят, че точно в 20.00 ч. същите тези врати ще затворят до антракта и шоуто ще започне независимо дали всички зрители са заели местата си.  

Филм-концертът "Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена" е разделен на две части по приблизително 90 минути, а паузата между тях ще бъде 20 минути. Професионална снимачна техника няма да бъде допускана в залата, а любителските фотоапарати и телефони могат да бъдат използвани само без светкавица.

Както MySound.bg вече писа, българската публика ще е първата в Източна Европа, получила шанса да усети магията на двете велики изкуства в едно благодарение на форма̀та Movie in Concert, обединяващ музика и кино в една перфектна симбиоза. "Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена" ще бъде излъчен на огромен екран, с български субтитри и HD качество.

За перфектния звук във всяка точка на залата ще има много закъснителни линии.

       

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички