Кой спечели безплатен пропуск за концерта на GusGus


Кой спечели безплатен пропуск за концерта на GusGus

3410

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението този път бе от нашите приятели EventEase, организиращи първото гостуване на GusGus в България. Както е известно, изявата на исландския проект е в столичното студио "Орфей" на 11 декември.

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с безплатен пропуск за събитието.

Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича актуалният албум на GusGus, парчета от който ще бъдат представени у нас?

Вярното е: "Mexico".

Честито на Роза Евгениева и Асен Младенов.

Birgir Thorarinsson, Daníel Ágúst, Högni Egilsson и Stephan Stephensen пристигат в София като част от световното турне по презентацията на актуалния си - девети студиен албум, "Mexico" (обложката на снимката), чиято премиера се състоя наскоро.

Енигматичните музиканти обаче ще представят и най-значимото от кариерата си дотук.

"Mexico" е жизнено и интригуващо пътешествие към едно друго място и време. От групата споделят, че името е метафора за "бягство към Далечния Запад". Дискът съдържа спокойни, деликатни и интелигентно подбрани парчета, комбиниращи авангардно чувствено поп звучене с по-лек клубен саунд. Колекция от спокойни, чувствени и позитивни парчета. Музиката в "Mexico" има по-леко поп и денсфлоор звучене, създадено с цел да се избяга от тъмния минимъл техно привкус в "Arabian Horse". "Това не е първият път, когато сме предприели промяна/ Стартираме на ново и пренареждаме", е част от текст на песен, която точно описва звученето на формацията, както и на целия й нов албум. Началната "Obnoxiously Sexual", последвана от "Another Life" и заключителната "This Is What You Get When You Mess With Love" са три от песните в този пъзел, които само с имената си подсказват каква картинка се нарежда накрая. Едно задължително предизвикателство за сетивата и съзнанието на всеки, който нарича себе си меломан, подчертават организаторите на концерта у нас.

Междувременно, все още може да тестваш късмета си за безплатен пропуск за:

- концерта на Boyz II Men

Виж как ТУК!

- шоуто на Горан Брегович

Повече - НА!

Успех на всички!     

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички