Кондьо спасява хора от пожар


Кондьо спасява хора от пожар

3915

Кондьо неочаквано влезе в ролята на спасител за хората, намиращи се в подпалилата се сграда, в която се помещава Канал 3, също както ФЕН ТВ и музикалната компания на певеца – Diapason Records.

Поп-фолк ветеранът бил в сградата вечерта, тъй като там се намира и студиото, в което имал запазен час за записите на новия си сингъл. Той тъкмо щял да започва работата по парчето, когато сървърът на Канал 3, разположен на горния етаж, пламнал. Огънят бързо обхванал цялото помещение и се изисквало бърза реакция. Тогава изпълнителят на "Жив съм" самоотвержено се включил да помага в евакуацията на всички служители, намиращи се в сградата по това време. "Стана много бързо. Беше доста стряскащо. Слава Богу, че и пожарникарите дойдоха бързо и потушиха пожара", сподели изпълнителят. "Но каквито и да са щетите, всичко е поправимо. Най-важното е, че няма пострадали хора. Всичко друго ще се оправи", философски заключи гласовитият сливналия.

След преживяното Кондьо не успял да запише новата си песен, но като силно вярващ човек, намира обяснение и за това. "Не е било писано да се случи в този ден. Пак казвам, няма по-важно от това, че всички са добре. А песента ще я запиша. Това е най-лесната работа", допълни той.

Както е известно, Канал 3 се завърна в ефир точно в 19. 13 ч. снощи - часът, в който на 9 декември пожар в сървъра на телевизията спря нейното излъчване. Канал 3 ще предложи на зрителите си ексклузивни кадри от пожара и интервю с бременната служителка на Фен ТВ, която предизвика най-много тревоги в нощта на бедствието. Предвижда се новините, предаванията и директните излъчвания на на медията от най-горещите събития да бъдат отново в ефир до края на седмицата.

Канал 3 изказва огромни благодарности към всички колеги, институции и партьнори, без които завръщането на телевизията в ефир би било много по-бавно и трудно.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички