Коледен базар с уникати и авторски произведения в клуб Rock It


Коледен базар с уникати и авторски произведения в клуб Rock It

3837

Коледен базар с уникати, авторски произведения и рок аксесоари отваря в столичния бар Rock It от 15.00 ч. тази неделя.

Ако търсите нестандартни жестове за Коледа към близките и "вашето" бижу, дреха или аксесоар, ще ги откриете на на 14 декември, приканиха от управата на заведението.

Базарът ще предостави оригинални идеи и аксесоари, които не се намират в мола. Ще се предлагат уникати, плод на творческа фантазия - авторски бижута, дрехи, аксесоари в рок стилистика и други. Очаква се голямо разнообразие – ще има ръчно изработени авторски бижута и аксесоари, дори маски в стил готик и steampunk. Посетителите ще се насладят на множество украшения от естествена кожа, полимерна глина, мъниста, дантела, метални декорации и орнаменти, рисунки с текстилни бои… Сред участниците в коледния базар са добре познати имена на ценителите - Rockabilly.bg, Gorgon, Simonster’s, Time Craft Art и други.  

За да се усети осезаемо коледния дух, от бара ще се леят греяно вино, пунш и коледни коктейли, a учениците от класа на Миша Илиев - "Вокализирай това" ще стоплят още повече обстановката. Акустичният коледен концерт ще се проведе с подкрепата на Евгени Желязков (китара), Симеон Славчев (бас) и Спартак Боянов (перкусии).


Вход свободен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички