Подгряват Брегович със скара и духов оркестър в Студентски град


Подгряват Брегович със скара и духов оркестър в Студентски град

4191

Дни преди Коледа и часове преди концерта на големия Горан Брегович ще подгреем идването му в София типично по балкански.

На 18 декември с духов оркестър, вкусни скара мезета и руйно вино ще полеем идването на кръстника на балканската музика в La Skara, Студентски град. Ден преди концерта на Брегович с неговия Оркестър за сватби и погребения на 19 декември в зала "Арена Армеец" ще се разиграва томбола с билети за събитието.

Организаторите на подгряващото парти в четвъртък (18 декември), ще подсилят балканската атмосфера с вкусна скара, която всеки посетител при желание може да си приготви сам на специални маси с вградени съоръжения. За да им е още по-сладко на всички, ще има духов оркестър на живо, който се е подготвил с куп инструментали на Горан Брегович. За музикантите от оркестър Закс  Брегович отдавна е извор на вдъхновение и са добре познати на аудиторията като изпълнители в сходен стил. На подгряващото парти ще зазвучат типичните цигански мотиви и българската традиционна полифония, които душата на слушателя инстинктивно разпознава, а тялото възприема като непреодолим позив за танци. Започнала в Студентски град, еуфорията ще ескалира окончателно на следващия ден, по време на организирания от Loud Concerts концерт в зала "Арена Армеец".

Освен томбола с билети за всички участвали във фейсбук играта в страницата на заведението, ще има и утешителни награди от Casa Silva.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички