Финалистите в Гласът на България ясни довечера


Финалистите в Гласът на България ясни довечера

4364

Остават броени дни до финала в третия сезон на "Гласът на България", но преди това още четирима участници ще трябва да напуснат.

Това ще се случи в ефира на bTV от 21.30 часа този петък. В специалното издание на шоуто водещите  ще отворят пликовете с вота на менторите и ще оповестят резултатите от зрителския вот. Двата вота – на треньорите и зрителите, имат еднаква тежест, а менторите нямат право да дават равен резултат на двамата участници в своите отбори.

Преди това обаче финалистът от втория сезон на "Гласът на България" Красимира Иванова (на снимката) ще представи своята нова песен "Сила".Междувременно тя ще презентира и друго свое ново парче - "Hold Your Dreams", композирано от DJ Carlos Gallardo специално за нея. Премиерата ще се състои в клуб PM от 18.30 ч. на 19 декември (петък). Carlos Gallardo е един от най-известните испански диджеи в Европа, който работи със звезди като David Guetta и Adam Beyer. Едни от последните му хитове са ремикс на "Desert Rose" на Sting, изпълнена от Peyon, и ремикс на песента "To The Moon And Back".

Първи съдбата си в "Гласът на България" ще научат полуфиналистите от отбора на ДесиСлаваКристина Иванова и Ивета Костова, които пяха на една сцена с Данчо Караджов и Криско, а заедно със своя ментор изпълниха по уникален начин и "Simply The Best" на Тина Търнър. Втори ще се изявят Невена Цонева и Зоя Мутишева, които в предишното издание впечатлиха с изпълненията си на "Ибиш ага" (Невена заедно с Ева квартет) и "Единствени" (Зоя с Борис Солтарийски).
Какво предстои на единствения мъж, оцелял до този етап в шоуто, ще стане ясно, когато на сцената се качат и участниците от отбора на Орлин Горанов - Анна Пешева и Петър Рангелов. Анна показва своя "Устрем" заедно с Маргарита Хранова, а Петър остави "Завинаги" сърцето си в "Гласът на България" заедно с Анелия.

Последни ще научат своята съдба Стефани Илиева и Ати Молова от отбора на Наско.

Дали изпълнението на Ати заедно със състудентката й Галена е докоснало  зрителите повече от от динамиката на "Вярвам в теб" на Стефани и Deep Zone Project, зрителите ще разберат от 21.30 часа днес.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички