Джина Стоева първа посрещна Горан Брегович


Джина Стоева първа посрещна Горан Брегович

3799

Джина Стоева посрещна Горан Брегович на летище София с букет, бутилка първокласно вино и новия си албум "Чашо моя".

Изпълнителката е много запалена фенка на музиката, която балканската звезда прави, както и на настроението и емоцията, които предава на своите почитатели.

Горан се познаваме от 2011 година. Имах щастието да участвам във вторите Балкански музикални награди, където пяхме на една сцена. А на пресконференцията преди това пък седяхме един до друг. Сега отново имах уникалната възможност да се видя с него и да разменим няколко думи за музиката на Балканите", сподели певицата на "Ара мюзик".

Горан Брегович ще посрещне 2015 на морската ривиера, разкри той пред Balkanika Music Television по време на визитата у нас заради концерта си в зала "Арена Армеец". Това бе единствената българска медия, поканена да посрещне сърбина и неговия Оркестър за сватби и погребения на Терминал 2. "Здравейте, приятели, радвам се да ви видя отново!" – бяха първите думи на Брегата към екипа на медията. За нейните зрители сръбският изпълнител сподели, че е много, много щастлив да бъде отново в София. Българската столица Брегович винаги асоциира само с шумни купони и наистина взривяващи публиката изяви – такива спомени има както от първия си концерт в "Арена Армеец", така и от неговото участие на Балкански музикални награди през 2011.  

Пред микрофона на Balkanika Music Television Горан сподели още, че планира да посрещне Нова година на морския бряг в Черна гора и дори да пийне сливовица, въпреки че не употребява алкохол.

"Все пак така повеляват традициите...", пошегува се артистът.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички