Какво се случи на рок и метъл фронта 2014


Какво се случи на рок и метъл фронта 2014

3539

Водещият материал в новия брой на "Про-Рок" е обзорът за 2014, епохален труд, който се разпростира на цели 18 страници.

Списанието е в продажба от 23 декември с коледeн подарък от група John Steel. Това е прекрасният дебютен албум на нашите момчета с вокалист самия Blaze Bayley (екс-Iron Maiden).

Ако през годината не сте следили новините редовно, ако сте заровили глава в миналото или пък искате тепърва да навлизате в прекрасния свят на рока и метъла – този наш брой е добро начало и ще запълни всички ваши пропуски. Вътре ще намерите класациите на екипа на списанието, анализите ни по стилове, данните за продажбите на албумите през годината, най-крилатите фрази и скандали – въобще всичко, което имаше значение, емоционално обясняват от екипа на изданието.

Още в броя:

King Diamond: "Знам какво е да висиш там, отвън, на дъжда, снега и студа и да чакаш с нетърпение да зърнеш своя любимец. Навремето събирах автографи – точно затова искам да съм близо до феновете си, защото съм наясно колко специално е това за тях".

Marduk: "Разбира се, че имам парче от черепа на Dead, което ми прати Euronymous. Дори е пред очите ми в момента. Има си специално място вкъщи, където съм го поставил". (Morgan)

Ария: "За съвършенството няма граници. През цялото време си казваме – в новия албум ще отчетем всички грешки от предишните... И ти се струва, че правиш всичко правилно, а накрая виждаш – ето, тук пак съм сбъркал, там не е както трябва. Мисля обаче, че това е неизбежно". (Виталий Дубинин)

Dave Lombardo: "Има места, които все още не съм открил, и мисията ми е да ги изследвам. Например не съм записвал електронна музика и не съм работил с кънтри музикант. Може би ще направя нещо като метъл-кънтри-пънк микс, още не знам".

FROM THE UNDERGROUND AND BELOW: Топ 20 на ъндърграунд албумите за 2014, OBLITERATIONS, TORCH RUNNER, THE DEATHTRIP, SOULBURN

Както и:
PANZER, ANGELUS APATRIDA, BATTLEAXE, PIANOS BECOME THE TEETH, COUNTING DAYS

Рубрики

Класически албум: SOUNDGARDEN – SUPERUNKNOWN
Скенер – GENTLE GIANT
Историята на една обложка – CONVERGE – Jane Doe
Произведено в България – JOHN STEEL, CORPSE

Очаквайте в новия брой на "Про-Рок" много ревюта, акцентите от изминалия месец, информация за продажби и предстоящи албуми.

Скоро след излизането му ще може да го закупите и в електронен вариант от www.pro-rock.net

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички