Дамян Попов чукна 28


Дамян Попов чукна 28

4880

Дамян Попов отпразнува рождения си ден в компанията на своите най-близки приятели и колеги в столично заведение оная вечер.

Сред първите гости на партито беше неговата приятелка и кръстница Анелия, която пристигна заедно с дъщеря си Ивон. Веднага след участието си в конкурса "Мис България" сладураната Гери-Никол от "Х-Фактор" уважи рожденика. Купона не пропуснаха и дуетните половинки на Дамян Попов - Светла Иванова и Мария Накова - Миа. Сред присъстващите бяха още музикалният продуцент и композитор Калин Димитров, Неделяна Христова (Нел от "Музикална академия"), както и колеги на изпълнителя от Националната консерватория. "Много съм радостен и горд, имам най-прекрасните приятели, толкова рядко успяваме да се съберем всички заедно... Щастлив съм и че изпращам една много силна година и в личен, и в професионален план. Започват да ме ядосват единствено броят на свещичките, но ще ги крием, няма как", пошегува се рожденикът. Традиционно, последните празнични дни Дамян ще изкара със семейството си в родния Добрич, а 2015 ще посрещне на сцената на новогодишния празничен концерт във Варна заедно с Б.Т.Р, Миро, Георги Христов и други сред хилядите празнуващи на открито.

Певецът изпраща много силна и успешна година. Дамян реализира няколко проекта, концерти и участия из цялата страна, като се включи и в престижен международен конкурс в Браила, Румъния, откъдето се завърна със специалната награда и приз за най-добро сценично поведение на Ртв . "Изключително съм щастлив, че тази година успяхме да реализираме много концерти в различни кътчета на България. Срещнах се с много фенове на БГ музиката, които иначе няма как да дойдат в нощно заведение, а и усещането, което носи един концерт, е много по-истинско, зареждащо и емоционално", споделя изпълнителят.

Синглите "Не виждам без теб" и "Щом те видя" в дует с Миа се наредиха сред най-ротираните поп хитове у нас.  Междувременно актуалният сингъл "1 милион" вече се радва на голям успех сред меломаните, като в края на пролетта ще бъде включен компилацията "Beatbox Dance" 2014/2015, която ще бъде издадена в САЩ.

Oтново в началото на пролетта се очаква да излезе и вторият албум на Дамян Попов, озаглавен на едноименния дуетен сингъл със Светла Иванова - "Двамата с теб".

Видео Vevo:

https://www.youtube.com/watch?v=Q45axX7WUXY

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички