Мария Илиева с два нови сингъла на концерта си Играя стилно


Мария Илиева с два нови сингъла на концерта си Играя стилно

4510

Мария Илиева ще представи два нови сингъла на концерта си "Играя стилно".

Както MySound.bg извести, събитието е в Sofia Event Center от 20.00 ч. на 5 март.

Първото парче е соловото "Нека вали", записано със специалното участие на B.O.Y.A.N., другото - дует с хип-хоп изпълнителя Атанас Колев.

Журито на X Factor открива Атанас Колев още във втория сезон на риалитито, където той бързо се превръща от математик и топбаскетболист във впечатляващ хип-хоп артист и любимец на всички поколения. Детето-чудо печели второто място в музикално шоу. След успеха на сингъла на Deep Zone Project "Зиг- заг" с негово участие, и на соловия му "Шах и мат", артистът на "Вирджиния Рекърдс" спечели и специалната награда за Teen idol на 359 Hip-Hop Awards.

Наско и Мария Илиева имат история като дуетни партньори. На финала на втория сезон на X Factor двамата изпълняват хита на Jay-Z и Alicia Keys "Empire State Оf Mind". По време на лятното Coca-Cola Happy Energy Tour, избрано за най-добро хип-хоп турне за 2014 на 359 Hip-Hop Awards, новата им версия на хита на Мария Илиева с Knas и Bacardy "Wanna Be The Best" кара публиката да избухне. Реакцията на феновете е несъмнено доказателство за предстоящия успех на дуета. Двамата работят по проекта с Dexter, определен за най-добър музикален продуцент (beatmaker) за 2014 от 359 Hip-Hop Awards.

По време на шоуто Мария ще представи за пръв път новия артист на "Стерео стая" – младата и талантлива певица Александра БорисоваSunny. За нея Илиева казва, че "вълнува по неповторим начин - с таланта, присъствието и усещането си за музика". Александра ще участва с кавър на любима нейна песен, съчетан с красотата на народната музика, която носи в кръвта си.

Специални гости на събитието са двама от най-авторитетните български музиканти за всички времена – Васил Найденов и Константин Цеков (ФСБ).
Мария неведнъж е споделяла огромното си възхищение от таланта и творчеството на Васил Найденов. "Мой приятел, вдъхновител и учител, моят личен музикален герой. Голяма чест и безкрайно вълнение е именно той да излезе на сцената до мен в един от най-важните концерти в кариерата ми. Да ни партнира музикалното величие Косьо Цеков определено е моя сбъдната мечта", не крие Мария. Дуетът на Васил Найденов и Мария Илиева, аранжиран и акомпаниран от големия пианист, композитор и един от създателите на култовата ФСБ, несъмнено е събитие за българската музикална история. Любимите сценични партньори и приятели на Илиева  - Графа и Любо, също ще бъдат с нея в светлината на прожекторите.

И за този концерт хитовата певица се доверява на топдизайнера София Борисова. Мария ще смени три тоалета, всеки специално създаден за различните части на събитието. Илиева и Борисова имат няколко общи проекта. Двукратната носителката на приза "Златна игла" е дизайнер на роклите, с които Мария излезе на сцената в парижката зала "Олимпия" и 20-хилядната "Арена Атлантико" в Лисабон като специален гост на световното турне на мегазвездата Тони Карейра. През 2014 вокалистката стана лице на колекцията на модната къща на София Борисова "Романтика фешън" - Red Carpet. За трите визии на Мария Илиева София издава, че са червена, черна и сребърно-златиста, съобразени с най-новите модни тенденции и направени специално за настоящето събитие. Червената дантела е изработка на фабриката, с която работи Зухаир Мурад, а дизайнът е от последната колекция на Борисова. Черната визия е от еко кожа и пера  - модната тенденция за 2015, а третата е от ефектни ръчно обшити мъниста.

В края на януари дизайнерката представи новата си колекция Lace Magic 2015 на бляскаво ревю пред близо 400 души, а с част от нея ще участва в седмицата на модата в Италия това лято.

Билетите за "Играя стилно" са в продажба в мрежата на Eventim и на адрес:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/maria-ilieva-igra-stilno-sofi-sofia-event-center-paradise-mall-386712/event.html
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички