Два дни до третото издание на Horizon Festival


Два дни до третото издание на Horizon Festival

4030

Само два дни ни делят от третото издание на единствения по рода си в България зимен фестивал Horizon Festival.

Както е известно, планина, зимни спортове, качествена музика, разнообразие от вълнуващи и забавни активности в интернационална компания, ще се слеят в едно в над 6 локации в Банско в седмицата от 7 до 13 март. За да стартира фестивалното изживяване, всеки, закупил билет, трябва да го замени срещу фестивална гривна от централния информационен пункт в Queen`s Pub. Вратите за всички пристигащи гости ще бъдат отворени от 16.00 ч. до 00.00 ч. в петък, 6 март, и от 07.00 до 00.00 през седмицата.

Посетителите ще имат възможност да чуят на живо над 80 артисти от световните хаус, техно, бас, хип-хоп и реге сцени, сред които Moodymann, Submotion Orchestra, Ben UFO, KiNK (на снимката), Move D, DJ EZ и др. Лайн-ъп-а оглавява хаус и техно легендата Moodymann, а плътно до него се нареждат най-успешният български изпълнител на електронната сцена KiNK и британският талант Ben UFO. На бас и геридж сцената ще се качи #1 геридж диджей в света според списание Mixmag - DJ EZ, реге стилът е поверен на Congo Natty и Mungo’s Hi-Fi, а концертната програма включва Submotion Orchestra и соул и ар-ен-би сензацията Fatima Аnd Eglo Band.Към всички имена се присъединяват и Egyptian Lover, Move D,Pearson Sound, Fliptrix, Ant TC1, Foreign Concept и много други обещаващи артисти от ъндърграунд сцената. 

Сред имената в афиша греят тези на детройските легенди Rick Wilhite и Тerrence Parker. Стартовата лента ще бъде срязана в събота вечер (7 март), когато специално за откриването ще се представят две от най-добрите марки за електронна музика в региона -  ReelFeel, които ще представят шоукейс с участието на български артисти, както и ReWorks, чийто лайн-ъп включва Pearson Sound, Nick Nickolov.

Виж цялата програма ТУК!

Освен музикалната фестивална програма, организаторите са подготвили допълнителни занимания, които да поддържат градуса и доброто настроение на посетителите. Уикендът започва с топло посрещане с безплатни напитки в Queen`s Pub, Pirin 75 и Оxygen, които ще се превърнат в сборен пункт на разнообразните култури и националности. Друга нестандартно добра възможност за адаптация, опознаване на локациите и нови запознанства, са груповите спускания, които ще се проведат в неделя (8 март) по обед. Вторник следобед пък може да бъде разнообразен с Forest paintball.

Horizon Festival 2015 е селектиран в множество класации за най-добрите световни фестивали, сред които Топ 5 Бутикови фестивали на Pulse Radio, Best Overseas на UK Festival Awards, Топ 10 – март на Resident Advisor и Best Indoor Festival на European Festival Awards. Третото издание е естествено продължение на амбициозния проект, който печели публиката с разнообразна музикална програма, съчетана с отлична възможност за зимна ваканция. Фестивалът се отличава със специфична атмосфера и разнообразни сцени. Дневната и вечерната програми са на повече от 20 локации.

Билети за екстремно-забавното занимание могат да бъдат закупени от инфоцентъра в Queen`s Pub. Срядата ще постави зимен акцент на откритата фестивална сцена Тhe Secret Hotel, където ще се проведат всякакви снежни игри. Всеки, който желае, може да закупи пропуск от централния инфо пункт за традиционния Bansko Banquet, който ще се проведе в четвъртък вечер (12 март). Освен изобилие от хапване и пийване, вечерта ще предложи среща с разнолика, шумна и доста весела компания – идеална възможност за нови приятелства и запознанства. В по-късните часове от понеделник до сряда, всеки, който иска да чуе специалните сетове на част от диджеите в нетипична атмосфера с pole dance танцьорки, могат да запазят предварително своите места за Go Go night session oтново в Queen`s Pub.

Най-големите ентусиасти могат да закупят своя Full Pass пропуск за целия период на фестивала на цена от 100 лв., а за останалите има четиридневни билети за първата (6-9 март) или втора (10-13 март) част от седмицата на цена от 60 лв. Билети се продават в мрежата на Eventim.bg и Boardshop.

Какво още може да видиш и чуеш на Horizon, научи тук:www.horizonfestival.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички