Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Да послушаме кино с Хилда Казасян

09.07.2019   MySound.bg
Хилда Казасян
Хилда Казасян стартира националното си турне с два големи концерта, които ще се състоят в летните театри на Бургас (9 юли) и Варна (11 юли).
 
Програмата "Да послушаме кино" включва едни от най-популярните, красиви филмови песни и музика от старото незабравимо българско кино. На сцената с Хилда ще бъдат отново грандовете Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов, а специални гости са Теодосий Спасов и Васил Петров. Мултимедията, която е основен герой в спектакъла, е подготвена от Васил Къркеланов. Фантастичните аранжименти, които дават  съвсем нов живот на тази толкова обичана от всички музика, са направени специално за този повод от Живко Петров и Христо Йоцов.
 
Ето и личната покана на Хилда: "Изключително съм щастлива да ви поканя на първите два концерта от националното ни турне, с толкова емоционалната за мен програма от концерта ни, посветен на най-красивата, стара незабравима филмова музика от най-красивото истинско старо българско кино. След  толкова вълнуващия за мен  успех, с който премина премиерата на този концерт в зала 1 на НДК, съм истински нетърпелива да го изживеем отново на 9 юли в Летен театър Бургас и на 11 юли в Летен театър Варна. Програмата включва едни от най-популярните песни от толкова обичаните  български  филми като "Любимец 13", "Козият рог", "Адаптация", "Вчера"... На сцената ще бъдем заедно с изключителните  музиканти Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов, а мои специални гости отново ще бъдат феноменалните Теодосий Спасов и Васил Петров. Аранжиментите даващи изцяло нов облик на тази толкова красива музика са  направени от Живко Петров и Христо Йоцов специално за тези концерти. И като към всичко това прибавим разкошната мултимедия подготвена от Васил Къркеланов, се надявам, че ще изживеем един истински музикално-филмов празник заедно. 
 
Чакам ви,
 
Хилда"


2234
100%
 

Май ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31