Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Иде време за Нашето време

18.10.2019   MySound.bg
Ния Петрова
За пета поредна година концерт-спектакълът "Нашето време" ще отправи вдъхновяващо послание и паралел между историята и съвремието.
 
На 19 октомври сцената на емблематичното кино "Освобождение" ще събере заедно изпълненията на Руслан Мъйнов, Мирослав Иванов (Обичайните заподозрени), победителката в "Гласът на България" 2018 Ния Петрова (на снимката), вълшебната Нели Андреева - солист в ансамбъл Филип Кутев, завладяващите Димитър Атанасов и Христо Младенов, барабаниста на Подуене блус бенд Емил Тасев и пианиста Любо Цанев. Появата на момчетата от Бага Тур със сигурност ще е един от най-чаканите моменти в спектакъла. Предвижда се те да  представят атрактивна демонстрация на тракийска бойна сцена, която със сигурност няма да остави безразлична публиката.
 
Както всяка година, специален гост на програмата е актьорът Янко Лозанов, чиито рецитации на патриотични стихове са разтърсващи. 
 
Организатор на събитието е Марио Георгиев, популярен в медийното пространство като човека, зад когото стоят куп събития и инициативи, свързани с родолюбието, българщината и националното самосъзнание. Чрез концертен разказ отдаваме чест на малкото неща, които може би ни карат да се гордеем, че сме родени на тези географски ширини. Фолклор! Език! Вяра! - пояснява Марио за актуалния концерт "Нашето време" -  Оценявайки късмета да имаме знайни и незнайни исторически личности, от които да се вдъхновяваме и учим, всеки трябва ясно да си даде сметка, че въпреки всичко в момента тече нашето време. Време, в което зависи от нас дали ще бетонираме едни здрави морални и честни примери за бъдещето, или ще сме безпътни и нестабилни като дърво без корен".
 
Началният час е 19.00.
 
Билети може да намерите в мрежата на Еventim и да усетите духа на концерта чрез специалното Фейсбук събитие.


1770
100%
 

Май ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31