Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Street Food & Music Festival отново в Бургас

31.07.2020   MySound.bg
Афишът на Street Food & Music Festival 2020 - Бургас
На 5 и 6 август Street Food & Music Festival 2020 се настанява на пристанище Бургас с повече от страхотна програма – музика на живо, кулинарни демонстрации, комедийни спектакли, игри, работилници, вкусна храна и подбрани напитки при вход свободен.

На кулинарната морска арена ще се развихрят най-добрите Street Food готвачи в България, които ще поднесат с много артистичност най-новите тенденции в съвременната култура на хранене. Освен това, популярни артисти, музиканти и готвачи ще приготвят на живо някои от любимите си ястия и ще разкажат своите кулинарни тайни.

Очаквайте вкусните демонстрации на живо на Севда Димитрова, която бе един от най-интересните участници в MasterChef и Габриела Наскова, която пък ще сподели някои от вкусните експерименти на Gabbie's Kitchen.

Ще се посмеем и с най-новия комедиен феномен в БългарияВрачка Илия, и неговите съвети за здравословно хранене в съвсем нов за българската сцена формат – Sit Down Comedy. През втория фестивален ден комедията е в ръцете на Юлия Коларова и нейните предизвикателни кукли.

За музикалната програма ще се погрижат рок кралицата Милена Славова, купонджиите от Джанго Зе, рапърът, който не познава цензурата - Ицо Хазарта, участниците в "Гласът на България Кристина Дончева и Илин Папазян, както и младата певица Minna. Специална изненада ще бъде появата на култовата група Жигули на 6 август.

Фестивалната програма ще приключва с диджейски партита на DJ Ramsey Hercules и DJ Chichanes, както и с лятно кино под звездите с филмите "Сент Амур" и "Кухня: Последната битка".

"Street Food & Music Festival откри изключително много фенове в Бургас, затова и тази година ще съберем най-добрите кухни на колела на пристанище Бургас. Тенденциите в Street Food културата са неразривно свързани с пулса на градската култура, затова сме забъркали вкусна комбинация от двете в новата ни фестивална програма!", споделя Николай Тодоров, автор на Street Food & Music Festival идеологията.

А най-хубавата новина е, че фестивалната зона ще стане част и от Spice Music Festival 2020. Както MySound.bg нееднократно писа, денс купонът предстои на пристанище Бургас на 7, 8 и 9 август.

На тези дати достъпът до Street Food зоната ще е възможен само за притежатели на билет за Spice Music Festival, известиха организаторите.

Програмата на Street Food & Music FestivalБургас - тук:

https://bit.ly/3hMPmZW

Е: https://www.facebook.com/events/339849973679362


2113
100%
 

Юни ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930