New Music Now с BG Vintage и Партито на Мишо и Вили


New Music Now с BG Vintage и Партито на Мишо и Вили

3652

New Music Now е фестивал, представящ новата музика и новите лица на българската клубна сцена.

Тази година, въпреки особената обстановка, третото издание ще събере в една вечер два нови и бляскави забавни проекта. Събитието ще се състои във варненския клуб "Ментол" от 22.30 ч. този петък, 28 август.  

Публиката ще се срещне с някои от новите имена от музикалната ни сцена, ще чуе съвременни аранжименти на красиви стари български песни, както и ще се зарадва на поредната среща с вече утвърдени музиканти, които от години работят за развитието и обогатяването на клубния живот в България.

BG Vintage в състав:

Велека Цанкова - вокал
Паолина Малешкова - вокал
Ицо Любенов - вокал
Михаил Йосифов - тромпет
Велислав Стоянов – тромбон
Иван Йорданов - саксофон
Исак Бенбасат - пиано
Александър Логозаров - китара
Даниеле Феббо - бас
Атанас Попов – барабани
Вера Шандел – конферансие

BG Vintage е съвременното и елегантно лице на българската музика, здраво стъпило на най-добрите музикални примери от миналото. В основата на проекта е възраждането на красивата градска и популярна българска музика – от 20-те години на 20 век до днес, както и обогатяването ѝ със съвременна авторска музика на български език. Лицата на BG Vintage са млади, изключително талантливи музиканти, чиято енергия завладява сетивата. BG Vintage е емоционалният мост между публика от различни поколения. Репертоарът на формацията е достъпен и привлекателен за новото поколение. Програмата носи надежда, сладки спомени и радост на по-възрастните хора.

Партито на Мишо и Вили в състав:

Михаил Йосифов - вокал, тромпет
Велислав Стоянов - вокал, тромбон
Александър Логозаров - китара
Даниеле Феббо - бас
Атанас Попов – барабани

Без спорно една от най-успешните комбини и наши любимци, брас братята - Мишо Йосифов и Вили Стоянов. Създателите на Българската Брас асоциация са добре познати на родната ни сцена с десетките си успешни музикални проекти, сред които RomaNeno Project, BrazzViliDJ, B.A.COMBO, Михаил Йосифов секстет, Биг бенд Брас асоциация и други. В настоящата програма брас комбината излиза от любимата си джазова рамка и смело посяга към фънка и рока.

Артистичен директор на фестивала от неговото създаване през 2018 година е тромпетистът, композитор и аранжор Михаил Йосифов.

New Music Now се осъществява с подкрепата на фонд "Култура" към община Варна, и се ражда през 2018 година по идея на клуб "Ментол", за да представя на варненската публика качествени нови музикални клубни проекти.

Вече 12 години "Ментол" предлага сцена на качествени български и чуждестранни музикални идеи. С местоположението си, с отношението си към музиката и към изпълнителите, и с добрия подбор на събития, клубът се утвърди като културна точка в града. Музикалната история на заведението включва участия както на световни и български утвърдени имена, така и на съвсем нови формации и проекти, както и устойчиви сътрудничества с различни фестивали.

===

Музикален вход: 10 лв.

Вход свободен за посетители до 20 години.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/611153916264539

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички