Турнето на Йозеф ван Висем се отлага


Турнето на Йозеф ван Висем се отлага

3066

Виртуозът на лютнята Йозеф ван Висем не може да лети за София поради симптоми с висока температура.

Към момента нямаме точно информация, но се надяваме да става дума за най-обсъжданото през 2020 година заболяване, а просто за сезонно неразположение, и му пожелаваме скорошно оздравяване, споделят организаторите.

Пълната цена на закупените билети (за този концерт и за останалите - в София и Пловдив на 11 и 12 септември) ще се възстановява още от понеделник (14 септември) онлайн през EpayGo и на касите на EasyPay в зависимост от това по какъв начин сте си купили билет (извиняваме се за неудобството). Ще обявим процедурата тук, но ако имате допълнителни въпроси къде и как, от понеделник можете да пишете на alarmapunkjazz@gmail.com, гласи съобщението на организаторите.

Въпреки това концерт-премиера по случай новия албум на Leaver "Hands Like Cages" довечера (10 септември, четвъртък, в предварително обявения час – 21.15 ч. – в Дома на киното) ще се състои.

Преди Leaver ще свирят Ambient Folklore за всички онези, които искаха да ги видят и чуят в Студентския дом на 11 септември. "Просто поради стеклите се обстоятелства събираме двете групи в една вечер - 10 септември в Дома на киното", обявиха организаторите от Eclectic Mansarda.

На събитието в този му вариант – Leaver и Ambient Folklore в Дома на киното - ще се влиза безплатно до запълването на полу-карантинния капацитет на залата през седалка (120-130 души), като предимство ще имат все пак хората, които покажат билет за някой от концертите на Йозеф ван Висем (без с това да губят правото пълната сума да им бъде възстановена от понеделник нататък).

Който желае, ще може да остави дарение на входа, за да се покрие поне минимална част от досегашните загуби по близо двумесечната организация - наем на зала, "изгорели" самолетни билети, техника и т.н.. Но това е само по преценка на публиката, допълват организаторите.

Йозеф ван Висем заяви желанието си обявените концерти в София и Пловдив да се проведат при първа възможност следващите месеци, като Eclectic Mansarda като организатор (след връщането на билетите) прекратява съществуването си и поема ангажимента да свърже артиста с всеки желаещ смислен, независим и доказал се промоутър от калибъра на Amek, Indioteque, Rawk'N'Roll, Wrong Fest, Wrong Events , "Пост Култура", Falshimento, ThreechordsRecord Store, Stretch, Shangri Live, Ambient Folklore и т.н., който евентуално би проявил интерес за такова турне.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички