Vola Оpen Аir с ново издание през 2021 година


Vola Оpen Аir с ново издание през 2021 година

3350

Известни са вече датите за осмото издание на фестивала Vola Оpen Аir 2021, който традиционно ще се проведе на живописния връх Околчица в природен парк Врачански балкан.

На 16 и 17 юли ще се насладим на най-актуалното от света на електронната, соул, фънк, хип-хоп и реге музика. Млади и некомерсиални музиканти и диджеи от страната и чужбина ще покажат най-доброто от себе си на сцените на Vola Оpen Аir 2021.
 
Фестивалът заслужено влиза в списъка с музикални събития за 2021 г., а билети на промоционална цена могат да бъдат закупени от мрежата на bilet.bg

"Щастливи сме да обявим, че макар влиянието, което оказва ситуацията с COVID-19 върху целия обществен и културен живот, Vola Оpen Аir 2021 година ще се състои... Още с името си отваря в теб хоризонт, става ти широко на душата, в съзнанието се разстилат онези зелени поляни, на които понякога те усмихват дивите коне… и ти е волно, а и приятелите са с теб! Дълбоко вдишваш аромата на Балкана. Залязва слънцето, звездите обсипят свода небесен, потапяш се в ритъма и е време да празнуваш живота подобаващо. Има с кого, знаеш как, а къде – ще се чуе добре – Vola Оpen Аir 2021 те зове", приканиха организаторите.

Подготовката на събитието тече при спазване на всички противоепидемични мерки.

Фестивалът се провежда в сътрудничество с национален фонд "Култура" и ПП Врачански балкан.

Още информация и всички новини около Vola Open Air - на www.facebook.com/Vola OpenAir Festival

и на: http://volaopenair.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички