Спечели албума на Лили Друмева Drumul


Спечели албума на Лили Друмева Drumul

3851

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е ЛИЧНО от Лили Друмева - фронтдама на купонджиите Лили Ъф Дъ Уест (Lilly Of The West). Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛЕН екземпляр от актуалния индивидуален албум на Лили "Drumul"("Пътят") (обложката на снимката). Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича дебютният солов албум на Лили Друмева?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Lilly

Очакваме до 18.00 ч. на 4 февруари, четвъртък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*

"Drumul" съдържа 16 песни на 12 езика – румънски, сръбски, хърватски, словенски, словашки, руски, немски, френски, испански, английски, иврит и български. Сред тях е и една от новите авторски композиции на Лили "Щом съм с теб". В нея участват блуграс музиканти от словашката група Candyfloss. Специални гости са словашкият мандолинист Михал Барок и чешкият цигулар Пепа Малина. Акустичните китари са изсвирени от Красимир Първанов (ТОЧКА БГ) и Лили Друмева. Стамен Янев е отговорен за прекрасния щрайх и аранжиментите в албума. Записите са реализирани в неговото студио през февруари и март 2019 година.

Лили Друмева-О’Райли е певица, автор на песни, създател и фронтдама на единствената българска кънтри/айриш група Lilly Оf Тhe West. Тя е продуцент и издател на десет студийни албума, организатор на европейски турнета, концерти и фестивали. Формацията има престижни награди от конкурси в Холандия, Франция и САЩ. Повече от 20 години Лили е пионер и двигател в развитието на кънтри и блуграс музиката на Балканите. Нейна мисия е да популяризира качествена и стойностна музика, автентични и малко познати жанрове (кънтри, блуграс, суинг, рокабили), които допринасят за културното разнообразие в България. Специализирала е кънтри и блуграс в САЩ по програма "Фулбрайт". Член е на борда на Европейската и Световна кънтри и блуграс асоциация, където представя Източна Европа.

Лили Друмева е и музикален журналист, чиято кариера преминава през Би Би Cи, Ретро Радио, Радио София, Хоризонт, Би Би Tи и Бинар. Певицата е автор на множество публикации в специализирани музикални издания като Bluegrass Europe и Country Music International. Автор е на книгата "Настроение с Лилимузика в 50 теми", която разглежда жанровете кънтри, блуграс, блус, суинг, рок-ен-рол и др.

Лили Друмева е организатор на международния фестивал за изпята поезия Sofia Singer Songwriter Fest.

За повече информация: www.lillydrumeva.net

Междувременно, още не е късно да пробвате късмета си за меломанския календар с логото на "София  Мюзик Ентърпрайсис".

Вижте как ТУК

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички