Новият сезон на България търси талант стартира на 28 февруари


Новият сезон на България търси талант стартира на 28 февруари

3092

Новият сезон на семейното шоу за таланти по bTV "България търси талант" стартира на 28 февруари, неделя, точно в 20.00 ч.

Още в първия епизод на сцената ще стъпят впечатляващи таланти от най-различни краища на България и света - от Габрово до Гвинея, от Бургас до Бразилия, от Пловдив до Израел и от къде ли още не. От екипа на шоуто издават, че един от участниците в него ще представи номер, който ще преобърне представите за предела на човешките възможности и ще направи невъзможното реално пред очите на взискателното жури, а друг от тях ще остави "с отворена уста" не кой да е, а Ицо Хазарта. Сред кандидатите за слава ще има такъв, който ще покани на сцената и ще включи двама членове от журито в номера си, а друг от тях ще представи толкова вълнуващо изпълнение, че буквално ще разтопи сърцата на журито и едва ли ще остави равнодушен някой пред екрана.

Изключително позитивен и пълен с усмивки ще бъде не само първият, но и всички останали епизоди на предстоящия сезон на шоуто, споделят още от bTV. Въпреки че е сниман по време на пандемия и при сериозни мерки за безопасност, новият сезон на шоуто сякаш носи точно противоположно усещане и настроение – изпълнен е с надежда, топлина, изключително позитивни емоции и най-вече - със страхотно забавление. "Очаква ни наистина нереално шоу", казват от екипа - с над 160 изключителни кандидати за титлата "Талант на България" и с много повече от 160 повода за усмивки по лицата на малки и големи пред екрана.

Емблематичното жури в състав - прекрасната Славена Вътова, чаровната Катето Евро, безкомпромисният Ицо Хазарта и критичният Любен Дилов–син, обещават да бъдат все така   безпогрешни в преценките си и нямат търпение да натиснат Златните си бутони. Този път те са персонални (по един пред всеки от журито), а четиримата стоят на отделни маси и на по-голямо разстояние помежду си. Дали очарователно-екстравагантният Любен Дилов-син ще е все така труден за впечатляване, изключително взискателен и любимата му дума отново ще е "Не" – предстои да разберем. Сигурно е обаче, че водещите Сашо Кадиев и Дани Петканов, в типично свой стил, са винаги готови отново да забавляват всички, както в залата – така и пред екраните. Тъй като шоуто е заснето с голяма отговорност, при строго спазване на всички противоепидемични мерки, в залата няма да има публика на живо, а тя ще следи случващото се на сцената онлайн - на 16 огромни видеостени.

Популярният влогър и млад режисьор - Крис Захариев, е новото лице на дигиталното съдържание на шоуто.  Усмихнатият младеж с десетки хиляди последователи в социалните мрежи, милиони гледания на видеата му в YouTube, с много успешни и награждавани филми и проекти зад гърба си и големи планове за бъдещето, ще поведе зрителите на шоуто за зад кулисите му, за още повече забавни и непоказвани моменти.

Рубриката "Още от България търси талант" с Крис Захариев ще има два епизода седмично и ще може да се проследи на www.talant.btv.bg. Новият водещ е само на 22 години, но със сериозна биография и опит пред и зад камера. Като създател на уеб-сериала "Да се изгубиш нарочно", документално приключение сред най-затънтените селца в България, Крис печели наградата "Будител на годината" през 2018 годината и е "Най-вдъхновяваща личност" за 2019 г. През 2020 г. печели наградата "Стоян Камбарев: Полет в изкуството" за своите късометражни филми и онлайн проекти, а през септември същата година представлява България като част от младежкото жури на международния кинофестивал във Венеция. Обaятелното ново лице на "Още от България търси талант" е истински мултиталант, а сред участниците в новия сезон той определено ще се чувства "на място".

Крис ще "изправя" новите таланти пред камерата си, за още вълнуващи моменти и неподправени емоции, ексклузивно за феновете на шоуто онлайн. Освен участниците, звездното жури в и водещите Александър Кадиев и Даниел Петканов също ще бъдат поставени в неочаквани и смешни игрови предизвикателстава, и то не веднъж през сезона. От екипа на bTV издават, че появата на самия Крис в шоуто е съвсем неподозирана и забавна.

"Да бъда ко-водещ в новия сезон на "България търси талант" освен голямо приключение е и сбъдната моя мечта, тъй като от малък следя формата. Често именно това е било предаването, което е събирало цялото ни семейство пред телевизора вкъщи", споделя вълнението си Крис Захариев и добавя: "По време на снимки беше много забавно! Всеки ден посрещахме таланти от всички краища на България и света. Атмосферата, огромният професионален екип на шоуто, кастингите и шегите с журито по време на снимките са много специални. Благодарен съм за това приключение!".

"България търси талант" има чисто нов, официален канал в YouTube, който само за броени дни натрупа стотици хиляди гледания на култови моменти от шоуто до сега.

Може да го последвате тук: https://www.youtube.com/results?search_query=got+talent+bulgaria
 
Снимка: bTV

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички