Втори сингъл от 17-годишната Dimi


Втори сингъл от 17-годишната Dimi

2500

Когато си само на 17, любовта винаги е стихията, която те вълнува най-силно.

Доказва го и последният проект на талантливата Dimi, която е готова с втория си сингъл "Mi Amor".

Въпреки заглавието на испански и нескритата любов на изпълнителката към латино и реге звученето, в песента текстът е на български език и е дело на Torino & Pashata, двигателите зад Kings Records. Dimi признава, че е било "любов от първо прочитане".  Думите веднага я грабват и перфектно пасват на настроението ѝ в този момент. Няма никакви колебания и за музиката. Бийтовете идват от колекцията на Sampho Beatz и логично се преливат с топлия вокал на певицата.
 
"Mi Amor" в YouTube

Видеото също е в партньорство с проверен екип – този на Георги Салпаров и Симеон Михалков, заснели и дебюта на Dimi "Още нещо". Историята се завърта около една красива, но приключила любов, в която главните действащи лица са уловени в интимни моменти, през които всички влюбени преминават. По време на снимките в Пловдив и околностите, Dimi си партнира с Никола Маринов, с когото са приятели от дълго време. Той има опит в различни фотосесии, Dimi също е на "ти" с обектива, но въпреки това признават, че в началото на снимачния ден се чувстват доста притеснени. Все пак успяват да овладеят емоциите и да покажат най-доброто от себе си пред камерата.

А дали за чувствата им има място и в реалния живот? Dimi разсейва всички съмнения с бърз и категоричен отговор: "О, не! Той си има приятелка". Въпреки горещите страсти между двамата, по време на снимките температурите били доста ниски. Tова не пречи на екипа да улови разкошните сезонни кадри, а на Dimi - да направи стайлинга си истинско модно вдъхновение – от топли палта до ярки, плетени рокли и стилни аксесоари. "Сама избирам дрехите си за своите видеоклипове и се старая да са близки до стила ми в реалния живот. Така се чувствам удобно в кожата си, не искам да създавам фалшиви образи около себе си", споделя 17-годишната изпълнителка, която обаче не крие, че засега музиката е нейно хоби, а големият фокус остава образованието.

Кое ще се превърне в нейна бъдеща професия -сцената или журналистиката, все още е рано да се каже, но е ясно, че настоящият момент принадлежи на "Mi Amor".
 
Феновете на Dimi трябва да са сигурни: бъдещето обещава още приятни изненади с привкус на латино и реге, а от PR екипа ѝ издават тийзър за ново международно телевизионно предаване, на което възпитаничката на музикалния педагог Румяна Иванова  ще е водещ.

"Mi Amor" излезе след като младата българска изпълнителка получи предложение за ремикс от италианския рапър Giotto.  Българо-италиански екип вече работи по двуезичния  ремикс, чиято премиера се очаква паралелно в двете държави през май. Тя ще е анонс към следващото голямо предизвикателство за възпитаничката на музикалния педагог Румяна Иванова - да бъде една от водещите на международно тв предаване за музика.

"Mi Amor":

Music - Sampho Beatz

Lyrics - Torino & Pashata Recording

Arrangement, Mixing & Mastering - Rosen Stoev - Reptilla SRP Studio

Directed by: Georgi Salparov & Simeon Mihalkov

Operator: Georgi Salparov & Simeon Mihalkov

Edit & Color Grade: Georgi Salparov

Последвай Dimi:

https://www.facebook.com/dimitriq.nikolova.737

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички