Спечели двойния албум Слънчеви и Облачни песни на P.I.F.


Спечели двойния албум Слънчеви и Облачни песни на P.I.F.

3037

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в "Монте Мюзик", в чийто пребогат каталог се появи двойният диск Слънчеви и Облачни песни на обичаната група P.I.F. (обложката на снимката). Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛЕН екземпляр от ЛУКСОЗНОТО издание на антологията. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой е пилотният сингъл, който огласи появата на последния студиен албум на P.I.F. 5?

(Жокер: песента е включена и във втората част на настоящата колекция.)

Крайният срок е 19.00 часа на 24 март, сряда.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/P.I.F.

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Щастливците ще получат известие как точно великолепното издание ще стигне до тях.

Рубриката ни "Спечели с MySound.bg" продължава, но шансът е на страната единствено на активните и любознателните!

Успех на всички!*  

Сборният албум от Слънчеви и Облачни песни на P.I.F. (абревиатура на Patriots In Fashion) съдържа цели 30 песни от наследството на знаменитата група. В колекцията  са намерили място поетични саундтраци на тъгата, сред които "Приказка", "Невидимо дете" и "Обещавам", както и събуждащи усмивката мелодии като "Юли", "Колело" и "Вали".

Подкрепен медийно от "БГ Радио" и Z-Rock, дискът излиза три месеца след като Димо Стоянов изгуби битката с коронавируса. Неговата ненавременна смърт разтърси артистичната гилдия у нас, а огромната вълна на съпричастност в обществото към съпругата му Люба Пиперова и двете му дъщери - на 1 и на 6 годинки, надмина не само очакванията, но и медийната популярност на групата.

За фен базата на P.I.F. антологията е истинска колекционерска придобивка, тъй като в търговската мрежа дискографията на групата отдавна е изчерпана и да намериш на физически носител някой от петте ѝ проекта до момента е почти невъзможно.

Съвременният български алтърнатив рок далеч не би бил това, което е днес, ако не бяха именно тези няколко герои от P.I.F., които в последните две декади създадоха модерния роден звук. Фронтменът Димо Стоянов е единственият в България, който свиреше на уникалния инструмент теремин - първият електронен музикален уред в света.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички