Ексклузивна онлайн среща на фенове с Evanescence


Ексклузивна онлайн среща на фенове с Evanescence

3334

Легендарната банда Evanescence се завръща с първи албум с нови песни от почти десетилетие насам – "The Bitter Truth".

В подкрепа на предстоящия студиен проект, Evanescence и Sony Music организират ексклузивна онлайн среща с 50 фена от различни страни в Европа. На нея ще присъстват всички членове на бандата виртуално, за да представят албума и всички песни от него за първи път и преди световната премиера в петък, 26 март.

"Вирджиния Рекърдс" и Радио 1 Рок дават възможност на 5 суперфена на Evanescence да станат част от специалната онлайн сесия, която ще се проведе във вторник, 23 март от 21.30 ч. За да получат шанс да се включат, всички желаещи трябва да участват в играта на официалния сайт на радиото - radio1rock.bg. Крайният срок за участие е понеделник, 22 март.

Evanescence обявиха появата на нова серия комикси - Echoes From The Void, заедно с Incendium и Heavy Metal Entertainment. Тя ще стартира с 5 издания, историята на всяко от които е базирана на две или повече песни на групата, представени чрез разнообразни визуални графики. Първото лимитирано издание ще включва две истории, вдъхновено от парчетата "Better Without You" и "Wasted On You", част от "The Bitter Truth".

"Толкова се вълнувам да представим този проект. Колаборациите в този вид изкуство са изключителни и за нас бе невероятно да видим колко различни живота може да има една песен, нещо като алтернативни реалности. Нямам търпение да работя по този проект през годината и се гордея с възможността да отворя вратата към този нов свят за нашата музика", споделя Amy Lee.  Evanescence предприеха световно турне в подкрепа на проекта "Synthesis Live" през октомври 2017 г., комбинирайки впечатляващите си живи изпълнения и вечни текстове с мощен жив оркестър. Обиколката премина славно и през България.

"The Bitter Truth" излиза в дигитален формат, както и на CD, винил и в лимитиран делукс бокс, който съдържа бонус CD, дневник и специална касета с ексклузивно аудио от мейкинга на албума.

Албумът ще бъде издаден у нас от "Вирджиния Рекърдс" и Sony Music с медийната подкрепа на Радио 1 Рок.

Предварителни поръчки тук.

Снимка: Sony Music/ "Вирджиния Рекърдс"

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички