Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

U2: The Virtual Road


U2: The Virtual Road

2591

YouTube, Island Records, Interscope, Ume и UMC представят U2: The Virtual Road – серия концерти, които ще бъдат излъчени за първи път ексклузивно в канала на U2 в YouTube с подобрени визуализации и ремастериран звук.

Те ще бъдат достъпни за стрийминг в следващите 48 часа. Всички концерти могат да бъдат гледани ТУК

U2: The Virtual Road е и първият път, в който шоутата от Red Rocks и Mexico ще бъдат налични в дигитален формат. Знаменитите музиканти вече започнаха поредицата с U2 Go Home: Live From Slane Castle на 17 март (St. Patrick’s Day). Концертът отбелязва завръщането на бандата към легендарния ѝ ирландски концерт от 1 септември 2001 година. В ексклузивно YouTube събитие, Dermot Kennedy откри за хедлайнърите със солово изпълнение, записано по-миналата седмица в близост до Лос Анджелис.

На 25 март феновете ще могат да се насладят на U2: Live At Red Rocks – концерт, записан на 5 юни 1983 година в Red Rocks Amphitheatre в Колорадо, САЩ, по време на турнето War Tour. Шоуто дефинира музикалната кариера на U2, а пропитото с дъжд изпълнение на бандата на тази емблематична концертна локация утвърджава U2 като една от най-великите свирещи на живо групи в света. Още една номинирана за "Грами" формация от Дъблин - Fontaines D.C., ще подгрее с изпълнение, записано в нейния роден град миналата година.

Обиколката PopMart "взривява" Мексико със запомнящо се шоу на Foro Sol Stadium през декември 1997 година. На 1 април почитателите ще могат да видят Carla Morrison като съпорт на U2 само в YouTube преди много специалния, единствен по рода си концерт Popmart: Live From Mexico City.

През декември 2015 година, U2 се завръщат в Париж, по-малко от месец след терористичната атака в града от 13 ноември за двата си отложени заради зловещите събития концерти. iNNOCENCE + eXPERIENCE: Live In Paris бележи последното шоу на музикантите, незабравима вечер с емоциално изпълнение на класиката на Patti Smith "People Have The Power". На 10 април YouTube събитието ще е за първи път с подгряващо изпълнение на френската банда Feu! Chatterton.

"Помним всеки наш концерт, но тези четири определено са най-запомнящите се… Вълнуващо е, че отново ще сме на път… Ще се докоснем до магията на виртуалното турне… И сме особено развълнувани, че с нас ще бъдат такива брилянтни музиканти като Dermot Kennedy, Fontaines D.C., Carla Morrison и Feu! Chatterton" – Bono, The Edge, Adam и Larry.

Още - на www.U2.com

Снимка: "Анимато Мюзик"/Universal Music Group

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички