Концертът на Helloween ще се проведе на 20 април 2022 година


Концертът на Helloween ще се проведе на 20 април 2022 година

2333

Заради пандемията от COVID-19, легендите от Helloween трябваше за втори път да отложат турнето си.

Но бяха обявени новите дати, както и новото име на обиколката, към която се включват и шведите Hammerfall. United Forces Tour ще се проведе догодина, а датата за България е 20 април. Концертът ще се състои в столичната зала "Арена Армеец" от 18.00 часа.

Двете банди ще имат нови албуми и феновете ще имат уникалната възможност да ги чуят за първи път именно в рамките на турнето. "Щастливи сме, че Hammerfall ще са с нас! През 2002 година бандата записа албума си "Crimson Thunder" в моето студио в Тенерифе и беше адски забавно. Сега ще предложим на феновете този двоен пакет за незабравимо преживяване", споделя Andi Deris от Helloween. "Много сме въодушевени от това! Не само, че пак ще сме на турне, след две много дълги години суша, но ще делим сцената с банда която обичаме и е голям вдъхновител за нас. United Forces Tour ще бъде нещо специално, може да сте сигурни в това", допълва Oscar Dronjak от Hammerfall (на снимката).

Всички билети, закупени за концерта, ще важат за новата дата без нужда от презаверка. Всеки, който иска да върне билета си, може да го направи от мястото на закупуване до 19 април.

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Билети, закупени от "Офис 1 Суперстор", книжарници "Ориндж", касата на "Кантус Фирмус" в зала "България", "Стефани Реклама" - Русе (билетен център Ани), "Смарт Медия Тийм" (Седмицата Русе)  и  "Мюзик център" - Пловдив се връщат на адрес София, улица "6-ти септември" № 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на "Ивентим БГ":
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на "Ивентим БГ" - София, улица "6-ти септември" № 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

Билети, закупени с опция print@home и eticket, се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес София, улица "6-ти септември" № 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Билетите за новата дата са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, "Технополис", "Български пощи".

Цените на пропуските са 80 лева (правостоящи) и 90 лева и 100 лева за седящи места.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички