Конкурсът Пролет на БНР набира нови български поп и рок песни


Конкурсът Пролет на БНР набира нови български поп и рок песни

2825

До 31 март е срокът за участие в конкурса "Пролет 2021" на Българското национално радио за нова българска поп и рок песен.

Надпреварата е възможност за млади и утвърдени български изпълнители да стигнат до слушателите в цялата страна и чужбина.         

"Пролет" е най-утвърденият конкурс за поп и рок песен в България. Сред всички подадени песни селекционна комисия избира 12 финалисти, които ще бъдат многократно излъчвани по всички програми на Българското национално радио. Те ще се състезават за паричните първа и втора награда, наградата на публиката, отличие за дебют и Голямата награда – участие във фестивала "Евросоник" в Грьонинген, Нидерландия. Както MySound.bg вече писа, през 2019 година Голямата награда спечелиха Jeremy? (на снимката) с "Day After Day" , а Hayes & Y я отвоюва с "Call Тhe Police" през 2020 година.

Песните за участие в конкурса "Пролет 2021" не трябва да са излъчвани в радио и телевизионни програми, да не са издавани на аудио и видеоносители, да не са изпълнявани на концерти или други събития и да не са публикувани в интернет.

Записите на песните и формулярите за участие трябва да се изпращат на prolet@bnr.bg до 15.00 ч. на 31 март.

Снимка: Ани Петрова, БНР

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички