Концертът на Nick Mason в София ще се състои на 8 юни 2022 година


Концертът на Nick Mason в София ще се състои на 8 юни 2022 година

2064

Nick Mason и бандата му Nick Mason's Saucerful Оf Secrets отлагат европейското си турне за 2022 година поради все още усложнената международна ситуация, съобщиха от "София Мюзик Ентърпрайсис", организиращи събитието у нас.

Както MySound.bg писа, шоуто в България беше насрочено за 18 юни. Новата дата за него е 8 юни 2022 година, а мястото остава непроменено – зала 1 на НДК.

Всички закупени билети ще важат без презаверка за новата дата. Всеки, който иска да върне билета си, ще може да го направи от мястото на закупуване между 18 май и 17 юни.

Процедура за връщане на билети :
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. Билети, закупени от "Офис 1 Суперстор", книжарници "Ориндж", касата на "Кантус Фирмус" в зала "България", "Стефани Реклама" - Русе (Билетен център Ани), "Смарт Медия Тийм" (Седмицата Русе) и "Мюзик център" - Пловдив се връщат на адрес – София, улица "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на "Ивентим БГ":
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на "Ивентим БГ" - София, улица "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, улица "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

След няколко напълно разпродадени турнета в Обединеното кралство, Европа и Америка през 2018 и 2019 година, това е най-голямата европейска обиколка на Nick Mason’s Saucerful Of Secrets до момента. Тя ще бъде наистина специална догодина, с обновен репертоар, който ще включва музика от най-ранния период на Pink Floyd - между 1967 и 1972 година, включително албума "Obscured Вy Clouds" и легедарното парче "Echoes".

Nick Mason сформира бандата Nick Mason's Saucerful Оf Secrets заедно с басиста на Pink FloydGuy Pratt, китаристите Gary Kemp от Spandau Ballet и Lee Harris от Blockheads и Dom Beken от The Orb на клавишни.

Билети за концерта на Nick Mason's Saucerful Оf Secrets могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.

Снимка: JamBase

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички