Glastonbury ще излъчва на живо зрелищното събитие на 22 май


Glastonbury ще излъчва на живо зрелищното събитие на 22 май

2250

Както MySound.bg вече извести, фестивалът Glastonbury беше отменен за втора поредна година.

Неговите организатори обаче взеха решение да пуснат международен лайв стрийм от Worthy Farm на 22 май (събота). EventEase са партньори от българска страна.

По този начин, за първи път в историята си, мегасъбитието ще предостави възможност на феновете, независимо от това в коя точка на света се намират, да се обединят и заедно да преживеят фестивала и идилията на природните гледки, които предлага.

Glastonbury ще бъде филмиран на обичайното място на провеждане - Worthy Farm и забележителности като Pyramid Field и Stone Circle.  В афиша му са изпълнители от различни стилове, които дават своята подкрепа за неговото провеждане. В списъка на изпълнителите тази година са Coldplay, Damon Albarn, HAIM, IDLES, Jorja Smith, Kano, Michael Kiwanuka и Wolf Alice плюс DJ Honey Dijon. Изпълненията на всички ще са част от едно видеозаснемане без прекъсване. Предстоят още много необявени изненадващи пърформънси.

Това шоу има за цел както да окаже подкрепа на три от основните партньори на Glastonbury с благотворителна дейност - Oxfam, Greenpeace и WaterAid, така и да подпомогне подсигуряването на завръщането на фестивала през 2022 година.

Новаторската петчасова фестивална програма ще бъде представена с включвания на някои изключително специални гости, които ще влязат в ролята на водещи, напътстващи посетителите по време на тяхното пътешествие през свещената долина в Съмърсет.

Онлайн събитието ще бъде достъпно само срещу закупен билет и ще се излъчва в неговата цялост в четири отделни часови зони на шахматен принцип – за Великобритания, Европа, Африка и Близкия изток, Северна Америка и Южна Америка, Австралия, Нова Зеландия и Азия.

Началото на излъчването за България ще бъде в 21.00 часа на 22 май, събота.

Билетите за спектакъла са в продажба на следния адрес: bit.ly/GlastonburyLivestreamBulgaria

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички