И трип, и хоп. Too Many Lies от Mind Trips


И трип, и хоп. Too Many Lies от Mind Trips

2400

Автентичният звук на трип-хоп формацията Mind Trips в комбинация с характерните вокали на Алекс Раева и дълбокия текст на "Too Many Lies" са причина едноименният сингъл да получи висока оценка от меломаните.

Лирик-видеото на песента подчертава силата на текста, дело на Алекс Раева. Всяка дума и фраза са преминали през съзнанието ни през последната необичайна година и са ни карали да се замислим. Тракът носи едновременно музикална наслада и съдържание, които ни предизвикват да го слушаме отново и отново.

Mind Trips започват работата си по "Too Many Lies" в края на 2020 година. Както обикновено музикантите творят заедно и всеки от тях дава своя собствен принос за естетския звук на формацията. Както MySound.bg вече писа, през 2018 година Алекс Раева се присъедини към Aлександър Георгиев – китара, Бурян Маслев – бас, Владимир Митин – тромпет, Панайот Ангелов – перкусии, Стефан Цеков – барабани, Ясмин Исинов – клавир и оттогава групата е изключитено продуктивна.

В момента Mind Trips работят върху новия си албум, като споделят, че за тяхна радост през последните години откриват сред феновете си все по-млади хора и това е мотивацията им да продължават да създават качествен трип-хоп, чил аут, фънк и джаз.

"Too Many Lies" вече е достъпна във всички стрийминг платформи, а лирик-видеото е качено в YouTube канала на лейбъла ".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички