Карл Сентънс вместо Джон Пейн в турнето на Intelligent Music


Карл Сентънс вместо Джон Пейн в турнето на Intelligent Music

3166

Заради усложнената епидемиологична обстановка и създали се трансгранични пречки, звездата на Asia Джон Пейн няма да успее да се присъедини към лятното турне на българската супергрупа Intelligent Music Project. Това съобщи самият той във видеообръщение чрез страницата на бандата във Фейсбук.

"За съжалениe COVID-19 удари отново. Това създаде пред мен много ограничения при пътуване, които не ми позволяват да дойда този път. Наистина се надявах, че ще успея и очаквах с нетърпение това събитие. Пожелавам на всички, които ще бъдат на турнето, да си изкарат страхотно! Духом ще бъда с всички вас! Отново се извинявам, но се надявам, че все пак ще се видим в близко бъдеще!", уточнява Пейн.

Видео:

https://fb.watch/4LJ8_NG-EX/

Вокалистът на легендарната група Nazareth Карл Сентънс ще се включи в The Creation Tour.

"Световната обстановка е непредвидима и създава непредполагаеми пречки. Една такава излезе пред Джон Пейн, който до последно се подготвяше за нашите концерти. Направихме всичко възможно, за да решим проблема, който възникна при него, но за съжаление невинаги нещата зависят от нас. Ние напълно съзнаваме организационните рискове, правейки турне с такъв мащаб в толкова сложна обстановка, но в същото време знаем, че хората имат огромна нужда от хубава музика на живо, така че работим на пълни обороти за осъществяването на предстоящите концерти. Oще един класен изпълнител се включи в концертната ни обиколка – вокалистът на Nazareth Карл Сентънс, който работи с нас в последните албуми на Intelligent Music Project", разказа създателят и продуцент на българската супергрупа д-р Милен Врабевски.

Както MySound.bg нееднократно писа, освен Карл Сентънс, в концертната обиколка на Intelligent Music Project ще се включат барабанистът Боби Рондинели (Rainbow, Black Sabbath) и актуалният вокалист на Rainbow Рони Ромеро. Заедно с тях на сцената ще се качат и едни от най-добрите български музиканти: Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Иво Стефанов и Самуел Ефтимов.

Междувременно формацията, водена от своя основен вокалист Рони Ромеро, представи клипа към песента "Listen", част от последния албум на бандата "The Creation".

Видео "Listen":

https://bit.ly/2QmMcUa

Кадрите са посветени на семействата с репродуктивни проблеми. Именно битката с демографската криза е една от каузите на създателя на Intelligent Music Project и автор на всички песни на групата д-р Милен Врабевски: "Битката с демографската криза е едно от направленията, в които целенасочено инвестирам от много години. Около този проблем е необходимо активно ангажиране от държавата, но не само – прогресивното намаляване на населението е проблем на всички нас. С моята фондация се опитваме да поощряваме раждаемостта, а асистираната репродукция е един от начините за решаване на демографските проблеми на нацията. С клипа на "Listen" искаме да дадем повече гласност на тази тема, да привлечем още съмишленици в борбата за това да се раждат повече български деца".

Благодарение на финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски и неговата фондация "Българска памет" до момента са се родили 36 деца, а във видеото  участват и някои от двойките, които Врабевски подкрепя. Клипът пресъздава част от емоциите, през които преминават семействата с репродуктивни проблеми по пътя към сбъдването на мечтата им да имат собствено дете.

Датите на The Creation Tour:

21 май  – БукурещArenele Romane

23 май – СолунPrincipal Music Theater

25 май – Пловдив – зала "С.И.Л.А".

27 май – Варна – Летен театър

28 май – Бургас – Летен театър

30 май – София – зала "Универсиада"

Билети - тук:

https://bit.ly/31OTlim

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички